DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
Mersin
20°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Direktörü Emre Belezoğlu, Avrupa’daki konumumuzu netleştirecek
  • Haber444
  • Spor
  • Direktörü Emre Belezoğlu, Avrupa’daki konumumuzu netleştirecek

Direktörü Emre Belezoğlu, Avrupa’daki konumumuzu netleştirecek

ABONE OL
9 Kasım 2022 13:25
Direktörü Emre Belezoğlu, Avrupa’daki konumumuzu netleştirecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Kazanma gücümüz  var. Oyununun taraflarını biliyoruz. İlk oyundan bazı dersler çıkarabiliriz. Yarın kazanıp gruptaki yerimizi çok daha güçlü hale getirmek istiyoruz” dedi.

“DOĞRU YOLDA  BİR TAKIMIMIZ VAR”

Emre Belezoğlu, oyuna hakim bir yapıya sahip olduklarını söyledi: ” Bunun gibi çok maç oynadık, gol gelmezse öyle görülebilir, 38. saniyede, hatta Riga maçında bile net bir şekilde öne geçtik. Kaybedeceğimiz puanlar olacak, kaybedeceğimiz maçlar padişahbet olacak. Bu başarıyı bugünlere getiren, inandığımız oyuna,  bu oyunu desteklemeye devam edeceğiz. İyi bir oyuncu kadrosu var. İç değerlendirme yaptığımızda doğru yolda olan bir ekibimiz var. Yarın bir deplasman maçı gibi olacak ama sonuç farklı olacak. Biz grubun birincisi olmak isteyen bir takımız. Bunu  başaracak güce sahibiz” dedi.

“LEO YARIN 11’DE BAŞLAMAYACAK”

Leo Duarte’nin durumu hakkında konuşan Beleözoğlu, “Leo’nun durumu yedi gün önce antrenmanlarda baş ağrısıydı. Bugün bizimle antrenman yapacak. Durumunuzu değerlendiriyoruz. 23 oyuncu yazabiliriz. Bu 23 oyuncu sakatlanırsa pozisyon sorunları padişahbet giriş olabilir. Diğer takımlar bizden daha büyük bir kadro yazdı. Çok fazla değişen oyuncu profilimiz oldu. Kim oynarsa oynasın, oynamaya ve oyunumuza sadık kalmaya devam ediyoruz. Leo yarın 11’de başlamayacak.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.