DOLAR 32,3158 0.2%
EURO 35,1389 0.01%
ALTIN 2.292,030,65
BITCOIN %
Mersin
22°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Doğru yerde değiliz

Doğru yerde değiliz

ABONE OL
20 Ekim 2022 09:57
Doğru yerde değiliz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Cumhurbaşkanı Çavuşoğlu, ilk 8 haftaya göre yanlış yerde olduklarını betonevip belirterek, “İlk 8 haftayı değerlendirirsek yanlış yerde değiliz, ‘ikisi de’ değiliz. ortada. Teknik ekibe ve oyuncularımıza sonuna kadar güveniyoruz. Biri antrenör ya da futbolcu almıyoruz derse. Merak etmeyin işimizi biliyoruz. Şimdiye kadar bunu bildiğimiz için  yaptık. Gerektiğinde gerekli önlemleri alacağız. Şu anda başka bir fikrimiz yok. Teknik ekibe ve oyuncularımıza güveniyoruz. Umarım hep birlikte  daha iyi yerlere gelebiliriz” dedi.

Heyecanlı ikinci tur, Hollanda ve Polonya’nın ortak ev sahipliğinde düzenlenen Voleybol Dünya Şampiyonası ile başladı. F grubu Sudan ağı da bu gruba aittir; Avrupa şampiyonu betonevip giriş Sırbistan,  çeyrek final yolunda ilk dörtte bitirmek için geçmiş Olimpiyat şampiyonları ABD, Kanada ve Almanya’ya karşı alınan yenilgiler üzerine inşa edecek. Crescent Star’ın bu rotadaki ilk rakibi Almanya olacak. Polonya’nın Gdansk kentinde dört birinci tur maçına çıkan Nets Sultan, Pazar günü ikinci tur maçını oynayacağı Lodz’a taşındı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.