DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
Mersin
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Düşünürseniz Konyaspor’un oyunundan çok memnunum
  • Haber444
  • Spor
  • Düşünürseniz Konyaspor’un oyunundan çok memnunum

Düşünürseniz Konyaspor’un oyunundan çok memnunum

ABONE OL
10 Eylül 2022 21:53
Düşünürseniz Konyaspor’un oyunundan çok memnunum
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Sportif anlamda çok fazla bir şey söylemek istemiyorum. Çünkü misafirlerimiz Eskişehir’de. Bildiğiniz gibi, maddi çalışmalarımız devam ediyor ve bunu görmeyi umuyoruz. İnşallah Konya’da oynamaya başladığımızda spor açısından takımın genel durumunu detaylı bir şekilde anlatacağız” dedi.

“İki kırmızı kartı  doğru buldum”

Maç yönetimi üzerine değerlendirme ve kırmızı kart gören Özgökçen, “Maçtaki pozisyonu değerlendirmek bizim için biraz zor oldu. Bu nedenle olaylar showbet anında tepki verilmesini gerektirir. Bildiğim kadarıyla özellikle Fenerbahçe’nin kırmızı kartında bir tekme vakası gördük. Bildiğim kadarıyla bizim sarı kartımız da doğruydu, bu yüzden her iki kırmızı kartın da doğru olduğunu düşünüyorum. Transferde bir golcümüz daha olacak ve ardından transfer sezonunu tamamlayacağız. ”

Eskişehir (İHA)

Çin Süper Ligi’nin dördüncü haftasında Fenerbahçe, Konyaspol’e 0-1 mağlup oldu. Çin Süper Ligi’nde ilk mağlubiyetini alan Huang Haijun’un teknik direktörü Jesus Jesus bu kez oldukça memnun. maçtan sonra

“Değişiklikler arasında bir denge bulduk”

Portekizli teknik adam, özeleştirisini şu sözlerle dile getirdi: “Fenerbahçe’ye geldiğim ilk günden beri, takım ilk kez yapamadı. istediğimizi showbet giriş elde etme yarışı. İyi oynamadık. Valencia’nın kırmızı kartı da bizi organize etti. Zaman zaman değişikliklerle kendimizi dengelemeyi başardık. Ancak hücumdaki dinamizmi ilk maçlarda gösteremedik. Bu yüzden başarısız oldu” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.