DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
Mersin
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

E., 16. Kayseri  Asliye Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmaya katılmadı
  • Haber444
  • Spor
  • E., 16. Kayseri  Asliye Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmaya katılmadı

E., 16. Kayseri  Asliye Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmaya katılmadı

ABONE OL
2 Ağustos 2022 16:51
E., 16. Kayseri  Asliye Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmaya katılmadı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Tolga E.’nin avukatı Emre Ayan ise duruşmada hazır bulunmuş oldu. Avukat Emre Ayan, kamu görevi yapanların bu biçim eleştirilere açık olması icap ettiğini belirterek, “Cemiyet önüne çıkarak şehre ilişik değerler üstünden makam ve ödat edinenler ve hatta bunun reklamını kendilerince yapanlar halkın kendilerine yapmış olduğu eleştirilere tahammül göstermek zorundalar. Bu durum siyasetçi, spor adamı, sivil cemiyet kuruluşu temsilcisi, hepimiz için geçerlidir. Yargıtay da bu insanlara meydana getirilen eleştiriler kaba bile olsa hakaret saymamaktadır” ifadelerini kullandı.

Mahkeme hakimi, sanık Tolga E.’nin söylediği sözün kaba bir hitap seçimi bulunduğunu, kişinin onur, onur ve haysiyetini rencide edecek boyuta ulaşmadığı kanaatiyle ‘hakaret’ suçundan beraatine, kendisini avukatla temsil ettirdiği için tarafına 5 bin 100 lira vekalet tutarı verilmesine karar verdi.

Süper Lig’de oynadığı futbolla adından söz ettiren Fraport TAV Antalyaspor, yeni sezonda da tazelenmeye devam ediyor. Kırmızı-beyazlılar takım kaptanı Hakan Özmert’in iç transferleriyle savunmalarını güçlendirirken, kaleciler Alperen Uysal (İstanbulspor) ve  Soner Aydoğdu (Göztepe) dış transferler yaptı. Antalyaspor, Almanya’nın 2.Lig takımlarından Werder Bremen’den, milli takımda  forma giyen  tecrübeli stoper Ömer Toprak’ı mooibet kadrosuna katmak için ayrıldı. Fraport TAV Antalyaspor, Ömer Toprak için Atilla Vehbi Konuk’taki tesiste Başkan Yardımcısı Emra Çelik’in katılımıyla sözleşme imza töreni düzenledi.

ÇELİK: Umarım ANTALYASPOR için faydalı bulursunuz.

Antalyaspor Başkan Yardımcısı Emra Çelik, Toprak’ın teknik direktör Nuri Şahin yönetiminde olduğunu söyleyen Ömer Toprak ile iki yıllık sözleşme imzaladı. Çelik, “Ömer Toprak, Borussia Dortmund’da teknik direktör Nuri Şahin ve Almanya’da Werder Bremen ile  futbol oynadı. İki yıllık sözleşme imzalayacağız.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.