DOLAR 32,5915 0.35%
EURO 34,8359 0.28%
ALTIN 2.494,430,42
BITCOIN %
Mersin
21°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ekibi katıldı

Ekibi katıldı

ABONE OL
1 Eylül 2022 20:42
Ekibi katıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

İmza töreninde konuşan Yazıcıoğulları, “Karşıyaka Spor Kulübü’ne geldiğimde hep heyecanlandım. Benim için çok önemli. Altyapı ve tesis faaliyetlerine yönelik insan gücü ve yatırım Türk Voleybolu için çok önemli” dedi. . Ayrıca ülkemizde emsali olmayan üst düzey bir organizasyondur. Burada olmaktan çok mutluyum” dedi.

Genel Müdür Halis Oğuz Özlütürk, “Reşat Yazıcıoğulları’nın yanımızda olması ve yoğun mesai saatleri dışında kısıtlı zaman ayırması betoffice çok önemli. Kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

Bölüm Başkanı Serkan Ergüven, “Değerli baş antrenörümüzle çalışmaya devam etmekten mutluluk duyuyoruz. Milli takımın altyapı koordinatörü olmak ve ülkemize birçok madalya kazandırmak hepimizi gururlandırdı. Ayrıca, bu zor görevi yerine getirirken kulüp içindeki görevlerini  yerine getirdiği için kendisine teşekkür ederiz. 27 Ağustos’ta Üsküp’te düzenlenen 19 Yaş Altı Avrupa  Voleybol Şampiyonası’na madalya ile döneceğinden eminiz. Baş antrenörlerimize ve tüm sporcularımıza başarılar diliyoruz. ”

DHA

Su aktivisti ve ultramaratoncu Mina Guli, RUN BLUE hareketinin Avrupa ayağını Türkiye’den başlattı.

Su sorunlarına ilişkin farkındalığı artırmaya yönelik öncü çalışmalara adanmış, kâr amacı gütmeyen bir kuruluş olan The Thirst Foundation’ın betoffice giriş kurucusu Mina Coulee, bu yıl su krizi konusunda farkındalığı artırmak için 200 maraton koşacak, karşılaştığımız sorunların aciliyeti endişemizi gösteriyor ve  harekete geçmeyi teşvik ediyor. çözünürlük için. Bu yasa bireyler, işletmeler ve hükümetlerle başlar.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.