DOLAR 32,5665 0.01%
EURO 34,9147 0.07%
ALTIN 2.426,12-0,14
BITCOIN %
Mersin
29°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Emre mor kötü hissettirdi

Emre mor kötü hissettirdi

ABONE OL
25 Ağustos 2022 14:16
Emre mor kötü hissettirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Jorge Jesus, 46. dakikaya dahil  77. dakikada oyundan ihraç edilen Emre Morr’un oyuna girdikten sonra kendini iyi hissetmediğini söyledi. Oyuna girdikten sonra iyi başladı ancak 10 dakika sonra kendini iyi hissetmediğini söyleyerek Emre Mor’u oyundan çıkardı. Oyundaki oyunculardan memnunum. Değişiklikten sonra golü buldum. Bazen oyuna giren bir oyuncu oyunu fizyolojik veya taktiksel olarak hilarionbet bitirebilir. Bunu daha önce yaptım. Ayrıca bugün değişikliği neden yaptığımızı da açıkladık. Bugünkü maça katılan oyuncular fizyolojik olarak iyi bir performans sergilediler. “Bugün oyuncu değişikliğinden sonra bir gol attım.” Hakem sorulduğunda İsa, “Kazandığımız veya kaybettiğimiz bir maçtan sonra hakem hakkında konuşmayı sevmiyorum. Joshua King’in iptal edilen tek golü normal kabul edildi ve İsmail’in golü normal kabul edildi. iki “İkinci sarı kart haksız görüldü. Rakiplerimiz ortalama 5 yıldır beraberler ve 5 haftadır beraber çalışıyoruz. Şampiyonlar Ligi’nde bu gibi detaylar çok önemli.” Sonunda, İsa mucizelerden bahsetti. Fenerbahçe bu sezona Avrupa’daki diğer tüm takımlardan daha erken başladı. Göç artık kolay değil. Birçok Avrupa takımı sezona hilarionbet giriş geç başladı ve kimi göndereceğine hemen karar vermiyor. Paslardan bahsetmek hem Fenerbahçe hem de takımın geri kalanı için  kolay değil” dedi.

Nesine.com, Beşiktaş Futbol A Takımı şortlarına sponsor oldu. Vodafone Park’ta iki yıllık sözleşme basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya Beşiktaş Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nur Chebi, Nesine.com CEO’su Halit Gülbakanoğlu ve Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Mehtap Mutlushan Ferah katıldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.