DOLAR 32,3772 0.18%
EURO 34,9898 -0.28%
ALTIN 2.324,360,22
BITCOIN %
Mersin
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Emre Mor’un durumu iyi

Emre Mor’un durumu iyi

ABONE OL
5 Ekim 2022 15:27
Emre Mor’un durumu iyi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Emre Mor’un sarı-lacivertli takımda Beşiktaş’ta oynamasını engelleyen hiçbir şey yok. Hafif sakatlıklarla takımla çalışmaya devam eden Emre Moor’un fiziksel durumunu hiç düşünmediği, teknik direktör İsa kendisine bir görev verirse Beşiktaş karşısında oynayabileceği anlaşıldı.

Dört kişilik defansta oynayacak

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, derbide defans eksikliği nedeniyle sistemi değiştirecek. Son zamanlarda üçlü defans ile sahada yer alan lacivert sarılı ekip, padişahbet savunmadaki oyuncu sakatlıkları nedeniyle Alanyaspor maçında 4 kişilik savunma ile yer aldı. Fenerbahçe’de Luan Perez ve Zelda Aziz’in tedavisi devam ederken, Jorge Jesus 4-4-2 dizilişinde kendi tarafına geçmeyi planlıyor.

İsa ilk derbisini oynayacak

Portekiz Teknik Direktörü Jorge Jesus, dönemimin başında Fenerbahçe’nin kontrolünü ele geçirdi ve ilk derbisini Beşiktaş A’ya karşı oynayacak. Sarı-lacivertli takımlar başlarken, Jesus Türkiye’nin ilk derbisinde deplasmanda galibiyet için mücadele edecek.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Beşiktaş karşısında şu 11 futbolcuyu alacak: “Altay-Ferdi Kadeoğlu, Gustavo, Sale, Alios Key, Arau, İrfan Can, Crespo, Lincoln, Valencia, Batshuayi.”

Fenerbahçe taraftarı olmayacak

Beşiktaş ve Fenerbahçe İkili arasındaki derbide sarı ve lacivertli kısımlar kullanılamayacak.

İki kulüp arasında yapılan görüşmede il güvenlik kurulu, Fenerbahçe taraftarlarının yola çıkmamasını uygun gördü ve iki kulüp bu anlamda birlik içinde kaldı. Ligin ikinci yarısında padişahbet giriş Beşiktaş taraftarı Fenerbahçe’ye alınmamayı planlıyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.