DOLAR 32,4834 -0.19%
EURO 34,9649 0.32%
ALTIN 2.436,220,55
BITCOIN %
Mersin
27°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

ERSİN DESTANOĞLU için tekrar etkinleştirildi.
  • Haber444
  • Spor
  • ERSİN DESTANOĞLU için tekrar etkinleştirildi.

ERSİN DESTANOĞLU için tekrar etkinleştirildi.

ABONE OL
22 Temmuz 2022 17:49
ERSİN DESTANOĞLU için tekrar etkinleştirildi.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Aksham’ın Fransız basınında yer alan habere göre; Nice, Walter Benitez’in takımdan ayrılmasının ardından Ersin Destanoğlu için Beşiktaş’ın kapısını bir kez daha çaldı. Birkaç kez siyah beyazla karşılaşan Fransız ekibi, son tekliften bir adım daha ileri gitti.

ERSİN DESTANOĞLU BEŞİKTAŞ DAVASINI TAMAMLADI

Beşiktaş, Ligue 1 takımıyla 7 milyon € bonservis bedeli karşılığında anlaştı. Her iki kulüp de Ersin Destanoğlu için bir ikramiye üzerinde anlaşınca transfer tamamlanmış oluyor.

Siyah Beyazlı kulüp bu transferi 7 milyon € bonservis bedeli ve ikramiye ile tamamlarsa, altyapıdan ayrılan genç kaleciyi satarak büyük bir kâr elde edecek.

Erkek voleybol takımı, Cezayir’de düzenlenen 19. Akdeniz Oyunları B Grubu ikinci maçında Yunanistan ile karşı karşıya geldi.

Milli takım ilk seti 25-23 kaybederken, ikinci seti 25-22 eşitlikle kazandı. Hilal ve Yıldızlar üçüncü sette kötü oynadı, 25-8 kaybetti ve  dördüncü seti 25-23 kazanarak supertotobet dengeyi sağladı. Karar setinde  diş atamayan ve 15-13’e geri dönen Efeler, sahaya 3-2 mağlup ayrıldı.

İlk mağlubiyetini Yunanistan’a kaybeden milli takım, bu akşam üçüncü ayağında Fransa ile karşılaşacak. TRT Spor’dan saat 23:00’te başlayacak maçlarım canlı yayınlanacak.

Grup maçlarından sonra gruptan ilk 3 takım çeyrek finale yükselir. Çeyrek finalde A Grubu birincisi B Grubu 2.liği, A ve C Grubu 2.liği ve B ve C Grubu 3.lüğü ile yarışacak. Yarı finalde  kaybeden takım elemelere yükselir.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Dinamo Kiev’de oynanan Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme maçında Fenerbahçe’ye verdiği röportajda Swiss Blick’e açıklamalarda bulundu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.