DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20696203,92%
Mersin
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Eşim çok iyi bir arkadaşım ve duygusal olarak çok iyi bir destekçim
  • Haber444
  • Spor
  • Eşim çok iyi bir arkadaşım ve duygusal olarak çok iyi bir destekçim

Eşim çok iyi bir arkadaşım ve duygusal olarak çok iyi bir destekçim

ABONE OL
10 Haziran 2022 13:00
Eşim çok iyi bir arkadaşım ve duygusal olarak çok iyi bir destekçim
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Aile olmak bizim hayalimiz. Hepimiz hayatımızı yaşıyoruz Dürüst olmak gerekirse, gençken hepimiz kibar insanlardık… Çocuk sahibi olmaya karar verdiğimizde, çocuk sahibi olduğumuzda çok mutlu bir aile ortamı yarattı. Çocuklar da büyüttü bizi… Birlikte büyüdük ve artık her şeyi olgunlukla görüyoruz. Artık daha bir arada olduğumuza göre birbirimizi daha çok dinlemeye başlıyoruz. Sanırım evliliğimiz başladığında harika bir aşk yaşadı ama şimdi daha olgun ve sakin. Bu nedenle, insanların kendi evlerinde refah bulmaları çok önemlidir. Bir baba olarak çocuklar çoğu zaman anneye emanettir ve bu konuda eşinize güvenmek çok değerli ve anlamlıdır. Aslıhan her konuda güvenilir, alışkanlık olarak güvenilir, dürüsttür. Bazen çok dürüst oluyor… bu yüzden evliliğimiz çok mutlu ve rahat. Şimdiye kadar yaptığınız pashagaming her şey için çok teşekkür ederim. Sert bir adam olduğumu biliyorum ama niyetim bu değildi. Biz başarıya ve başarısızlığa odaklanan insanlarız. Aslıhan harika bir eş ve harika bir anneydi.

4- Oğlunuzun sporcu olmasını ister misiniz?

Açıkçası sporcu olmanın kolay olduğunu düşünmüyorum. Bence zor ama neden olmasın? Kadıköy’de yolda Hamza Akman ve Ayhan kardeşlerin oğullarını izledim… Öncelikle benim çok değerli ve değerli bulduğum şey sadece benim çocuklarım değil, her anne babanın çocuklarının da bireysel gelişimlerini sağlamak için spor takımlarına katılmaları, spor yapmaları, spor yapmaları. erkek veya kızdır. Spor okulları ve futbol okulları elbette çok değerli ama amatör takımlar, amatör müfrezeler, voleybol, basketbol, ​​hentbol hangi branş olursa olsun amatör bir takımdan birinin oraya girmesi bence çok değerli.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.