DOLAR 32,5963 0.12%
EURO 35,0144 0.43%
ALTIN 2.418,92-0,16
BITCOIN %
Mersin
28°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Euro arasında olduğunu yazdı

Euro arasında olduğunu yazdı

ABONE OL
22 Temmuz 2022 17:42
Euro arasında olduğunu yazdı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Trabzonspor  ise resmi bir  teklif almadığını söyledi. Bordeaux Mavillier’de en az 10 milyon euro bacaceta bekliyor…

Sarı-Lacivertliler’in bu sezonki üçüncü transferi Abdulkerim Bardakçı olacak. Fenerbahçe; Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor’da da forma giyen savunma oyuncusu ile tüm konularda Konyaspor ile anlaşma sağlandı ve oyuncu ile görüşmeler sona erdi. Yönetim sonunda tüm taraflarla el sıkıştı. Yellow Sea Blues, Konyaspor’a toplam 3.4 milyon euro ödeyecek. Bunun sadece 2,8 milyon Euro’su ön ödemelidir. Kalan 600.000 Euro ise ligi kazanmak, Şampiyonlar Ligi’ne (bir dahaki sefere) katılmak ve Türkiye Kupası’nı kazanmak gibi durumlarda ikramiye olarak ödenecek.

Eşyaları topla

Fenerbahçe ile Abdulkerim Bardakchi arasındaki sözleşmenin şartları da belli oldu. Konyaspor’da yılda 5 milyon TL alan yıldız oyuncu, Sarı-Lacivertliler’de 750.000 Euro (13,7 milyon TL) alıyor. Anlaşmanın dört yıllığına imzalanacağı biliniyor. Abdülkerim Konya’da toplanmaya başladı ve kendisini sarı ve lacivertlilere bağlayan bir sözleşme imzalamak için bu hafta İstanbul’a geleceğini belirtti.

Spor direktörü Ilmaz Val, Galatasaray’a transfer için Rizespor ile forma giyen Okan Brook’u övdü. Tecrübeli hocasıyla ilgili önemli detayları paylaştı. “Okan, casinolevant Türkiye’nin en büyük oyuncu portföyüne sahip yöneticisidir. Türkiye’nin alt liglerinde veya Avrupa’da herhangi bir takımda bir oyuncunun adı geçtiğinde, Okan Buruk onun ne düşündüğü umurlarında değil. Öğrenciler izlemeyi ve değerlendirmeyi severler. Galatasaray bundan en iyi şekilde yararlanacak. Transferde hata yapmayan ve hızla kontrole dönen kişi. Yani Galatasaray’ın yeni planı teknik direktör Okan ile daha rahat olurdu.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.