DOLAR 32,5915 0.35%
EURO 34,8681 0.36%
ALTIN 2.492,190,32
BITCOIN %
Mersin
21°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Euro’dan önce umut verdiğini söyledi

Euro’dan önce umut verdiğini söyledi

ABONE OL
10 Eylül 2022 22:01
Euro’dan önce umut verdiğini söyledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkan Yardımcısı Omar Onan, 2022-2023 karşılaşmasının ardından basına açıklamalarda bulundu. Aonang, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlayarak konuşmasına devam ederek, “Huzur içinde yat Gazi Mustafa Kemal Paşa ve silah arkadaşlarının ruhları. Bize çok güzel bir ülke bıraktılar ve hepimiz ona sahip olmaya devam edeceğiz. Kulüp temsilcileriyle yeni markabet dönem öncesi neler hissettiğimizi konuşarak en güzel günlerimizden biri.16 takımımız var ve her takım diğer takımlardan daha iyi ve daha değerli. İyi olacağıma inanıyorum. Konyaspor ve Manisa BŞB’ye başarılar dileriz. Süper Lig ailesinin 2 yeni üyesi. Salgınla uzun süre mücadele ettik ve seyircilerin salona çok geç gelme sürecini de yaşadık. Eminim tüm basketbolseverler odayı dolduracaktır. ”

“Milli takımımız bize umut verdi”

Avrupa Şampiyonası için Gürcistan’a giden A milli basketbol A takımından Ömer Onan, “İyi bir hazırlık süreci geçirdik. Sonrasında Avrupa’nın ilk iki takımı karşı karşıya geldi” Birbirimizi görmemiz de önemli. Letonya’da çok iyi oynamadık ama kardeşlerimiz bu maçta Sırbistan’ı oynayabilirse, 20 sayı kaybettiğimiz ve NBA MVP oynadığımız bir takım, bu bize umut verdi Hakemin takdiri farklı olsaydı, markabet giriş bir zaferden bahsediyorduk. Günün. Öğretmenlerimiz ayrıca Avrupa Şampiyonası ve Dünya Kupası elemelerini de ayırıyor. İyi başlarsak, güvenimizi artırabiliriz. Bugün arkadaşlarımızı Gürcistan’a gönderdik. İlk maçtan itibaren tüm Türkiye yanlarında olacak. İster NBA’de ister Euroleague’de oynayın, bir oyuncuyla ülkesinin bayrağını taşımaktan daha gurur verici bir şey.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.