DOLAR 32,5798 0.09%
EURO 34,9755 0.29%
ALTIN 2.423,750,07
BITCOIN 2093207-3,04%
Mersin
31°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fatih Terim hiç bu kadar sert olmamıştı tüm futbolcuları uyardı
  • Haber444
  • Spor
  • Fatih Terim hiç bu kadar sert olmamıştı tüm futbolcuları uyardı

Fatih Terim hiç bu kadar sert olmamıştı tüm futbolcuları uyardı

ABONE OL
8 Mart 2020 13:45
Fatih Terim hiç bu kadar sert olmamıştı tüm futbolcuları uyardı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Super Ligde 8de 8 yaparak ikinci yarının başlaması ile tüm maçlarını kazanan Galatasaray’da teknik patron Fatih Terim’den oyuncularına sert uyarılar geldi. Yapacakları her maçın final niteliği taşıdığını vurgulayan Terim futbolcularını kesin bir dille uyardı.

Sekiz maçlık galibiyet serisiyle şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri haline gelen Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim oyuncularına seslendi.

Fatih Terim, “Her maçımız final demiştik. Şimdi de altı puanlık maçlardan biri bizi bekliyor. Yenersek önemli rakiplerimizden birini daha arkamızda bırakmış olacağız. Yine tam konsantrasyonla 90 dakika boyunca mücadele etmenizi istiyorum. Sivasspor iyi bir futbol ortaya koyan ve saygıyı hak eden bir takım. İşimiz kolay değil. En iyi futbolumuzu ortaya koyup bu seriyi 9 maça çıkarmalıyız.” ifadelerini kullandı.

“HAKEMLE DİYALOĞA DİKKAT EDİN”

Tecrübeli teknik adam ayrıca kart sınırında olan Donk, Feghouli ve Adem Büyük’ü uyardı. Gelecek hafta Türk Telekom Stadı’nda Beşiktaş’ı ağırlayacaklarını hatırlatan tecrübeli teknik adam üç futbolcusuna “Rakibe hamlelerde gereksiz risklere girmeyin. Hakemle de diyaloglarınıza dikkat edin, cezalı duruma düşmeyin” mesajını verdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.