DOLAR 32,5672 0.42%
EURO 35,4371 0.23%
ALTIN 2.327,000,35
BITCOIN %
Mersin
22°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fel Turner’dan ayrılması muhtemel olsa da
  • Haber444
  • Spor
  • Fel Turner’dan ayrılması muhtemel olsa da

Fel Turner’dan ayrılması muhtemel olsa da

ABONE OL
10 Eylül 2022 22:01
Fel Turner’dan ayrılması muhtemel olsa da
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Trabzonspor, Danimarkalı forvetten çok oyuncuya odaklanmaya başladı. Bu konuda önceki sezonlarda Blues of Bordeaux tarafından takip edilen Artem Dovbeek’in listenin başında olduğu açıklandı.  Ukrayna ekibi Dnipro’ya 2020’de 450 bin euro’ya transfer olan 25 yaşındaki oyuncu, 48 maçta 24 kez forma giydi ve 7  asist yaptı.

Spor Toto Süper Lig 4.lük. Kayserispor, geçtiğimiz hafta evinde  Giresunspor ile oynadıkları maçın üç puan önünde, Fenerbahçe deplasmanına tombalavip hazırlanmaya devam ediyor. Sarı-kırmızılı takımın amacı deplasman maçından puan getirmek.

Orta saha oyuncusu Gustavo, takımına destek olmak istediğini belirterek, “Önümüzdeki hafta Fenerbahçe ile çok önemli bir maç olacak. Bildiğiniz üzere yeni bir oyun sistemimiz var, oynama şeklimiz geçen yıldan farklı, sistemi deneriz ve “İyileşiyorum. Her gün. Amacımız elimizden gelenin en iyisini yapmak, her geçen gün gelişmek ve  bu gelişmeyi Fenerbahçe’ye karşı sürdürmek. Biliyorsunuz geçen sene sakatlıklar geçirdim, korona virüs sürecinden geçtim. Bu sene vakit geçirebildim. Görüldüğü gibi antrenman kampında vakit geçirmek bir oyuncu için çok önemlidir. Bu yüzden vücudum özellikle bu yıl çok daha iyi hissediyor. Takıma destek olmaya tombalavip giriş çalışıyorum. Bir oyuncu olarak koşmak, savaşmak ve takıma yardım etmek istiyorum. Bence bu etkiyi bireysel olarak görmeye başlıyoruz” dedi.

Kaleci Bilal Bayazıt da maçları kazanmak için teknik direktörün sözlerini kullanabileceklerini söyledi: “Giresson’un maçında  iyi oynadık ve hocanın istediğini yaptık.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.