DOLAR 32,6296 0.39%
EURO 34,8393 0.11%
ALTIN 2.491,960,31
BITCOIN %
Mersin
21°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fenerbahçe – Dinamo Kiev Maçı saat kaçta, saat kaçta ve hangi kanaldan canlı yayınlanacak?
  • Haber444
  • Spor
  • Fenerbahçe – Dinamo Kiev Maçı saat kaçta, saat kaçta ve hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

Fenerbahçe – Dinamo Kiev Maçı saat kaçta, saat kaçta ve hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

ABONE OL
19 Ağustos 2022 10:18
Fenerbahçe – Dinamo Kiev Maçı saat kaçta, saat kaçta ve hangi kanaldan canlı yayınlanacak?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Fenerbahçe, Avrupa’da çıktığı 241 maçta 87 mağlubiyet, 52 beraberlik ve 102 mağlubiyet kaydetti. Bu maçta 301 gol atan Kanarya, kalesinde  354 gol kaydetti. Sarı-Racibertlier, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 33. oldu. Bir gün eleme maçına gitti. Bu maçta 12 mağlubiyet kaydeden Kanarya, 11 beraberlik ve 10 mağlubiyet kaydetti. Fenerbahçe, organizasyonun elemelerinde betarina elde ettiği sonuçlar nedeniyle son yıllarda grup aşamasına gelmelerini engelleyen bu talihsizliğin önüne geçmek istiyor. Yellow Sea Blues KO Dinamo Kiev ise, üçüncü ön eleme turunda Avusturya takımı Sturm Graz ile karşılaşacak.

Kiev’de bu akşam ortalama 50 bin taraftarı ağırlayacak olan “Dinamo” stadı “Yulker”in restorasyon çalışmalarının büyük bölümü tamamlandı. Her yıl olduğu gibi zemin tamir edilirken stadyum çatısını koruyan malzemeler değiştirildi. Çeşitli boya ve onarım çalışmalarının yanı sıra eskimiş veya yıpranmış koltuklar yenileri ile değiştirilmiştir.

Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Galatasaray, yurt dışı eğitim kampının ikinci etabı için yine Avusturya’yı seçti. Sarı-Kırmızılılar’da heyecanla beklenen ikinci etap kampına kimlerin katılacağı da belli oldu. Shim Beom kamp takımını açıkladı.

Batukhan Shen, İsmail Chipe, Ishik Kaan Arslan, Seif Bayram, Sasha Boy, Christian Luyindama, Atalay Babakan, Aytach Kara, Jesse Sekidika ve Eren Aydın kabul edilmedi. Aslan’ın diğer genç futbolcuları; Ayrılığa Cankat Yılmaz, Beknaz Almazbekov, Baran Aksak, Ali Turap Bülbül, Khamza Akman.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.