DOLAR 32,7015 0.57%
EURO 34,9402 0.16%
ALTIN 2.511,471,11
BITCOIN %
Mersin
20°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme maçında
  • Haber444
  • Spor
  • Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme maçında

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme maçında

ABONE OL
2 Ağustos 2022 16:54
Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme maçında
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Dinamo Kiev’e karşı tüm hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Jorge Jesus, sezona her kulvarda bir şampiyonluk şifresi ile sağlam bir adım atarak başlamak istiyor, ancak ilk engeli sorunsuz bir şekilde geçmek istiyor.

Geçen yıl Türkiye Kupası’nı müzesine taşıma yolunda büyük adımlar atan ve Türkiye’yi üst üste üçüncü kez Avrupa’da temsil edecek olan Direktör Demir Grup Sivasspor, Demirören Haber Ajansı’na (DHA) özel bir açıklama yaptı.

Riza Chalymbay tüm takımlara iyi seyirler diledi ve şunları söyledi: “Öncelikle tüm takımlara başarılar diliyorum. Ligi sağlıklı ve mutlu bitiriyoruz. Umarım sakatlıklar, hastalıklar, sesbahis kötü günler görmeyiz. Tek amacımız ahlaka bir adım daha yaklaşmak. Evde ilk maç. Bundan yedi gün önce Super Bowl oynayacağız. Buradaki tek sorunumuz takviye. Bir an önce aramızdan ayrılan arkadaşlarımızın yerine takviye kuvvetler oluşturmak istiyoruz. İlk maçta kimse bilmiyor. Şimdi tüm ekipler hareket ediyor ve bir değişiklik var. Koçlar değişir. Yeni durumda. Buradaki en önemli şey meslektaşların desteğidir. Taraftarın büyük desteğiyle  ilk maçı kazanmayı umuyorum.”

“FAICHAL, KAYODE ve KONATE’nin yerini alacak oyuncularımız var.”

Devir işleminin devam ettiğini söyleyen yetenekli bir teknisyen, “Listeyi yönetimimize ilettik. İstediğimiz pozisyonları ve oyuncuların isimlerini gönderdik. Yönetim şu anda zorlanıyor ama tabii ki kolay değil. Mesela Ahmet yerine Murat’ı Göztepe’den aldım. Robin Yalçın var. Her yerde oynayabilecek üst düzey bir oyuncu. biraz aldık Faisal, Kayode ve Konate’nin yerini alacak oyuncular var. Bir an önce alırsanız sorun olmaz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.