DOLAR 32,5573 0.04%
EURO 35,0482 0.55%
ALTIN 2.428,460,23
BITCOIN %
Mersin
28°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi ön elemelerini ikinci bitirmesinden sonra yürürlüğe girdi
  • Haber444
  • Spor
  • Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi ön elemelerini ikinci bitirmesinden sonra yürürlüğe girdi

Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi ön elemelerini ikinci bitirmesinden sonra yürürlüğe girdi

ABONE OL
25 Mayıs 2022 15:18
Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi ön elemelerini ikinci bitirmesinden sonra yürürlüğe girdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Kollarını sıvayan Portekizli teknik adam, sarı, lacivert ve mavi takımın rakibi olabilecek eski kulübü Benfica’yı incelediğini belirtmekte fayda var.

rapor hazırlamak

DSÖ?

32 yıl 16 bardak

Serdar Dursun 15 gol attı

Serdar Dursun, Çin Süper Ligi’ni 15 gol 4 asistle tamamladı. Dünkü VAR incelemesinin ardından 30 yaşındaki forvet, kafasıyla Yeni Malatyaspor ağına bir gol attı ancak yaptığı faul nedeniyle oyundan alındı. Ligde altıncı golünü atan Serdar Dulson, 2010/11 sahabet sezonundan bu yana bir Premier Lig sezonunda bunu başaran ilk Fenerbahçeli futbolcu oldu. Cerdal ayrıca son 3 deplasman maçında 4 gol kaydetti.

Valencia’dan iki kat

Takım disiplinini bozmaktan kulüpte son haftalarını geçiren Enna Valencia, maçı iki golle önde götürdü. Ekvadorlu oyuncu, 65. dakikada Mija Zajic’in yerine iki gol atarak sezonu 13 gol + 5 asistle tamamladı. Valencia’nın statüsünü belirleyecek olan Jorge Jesus’un sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kaldı.

Jorge Jesus imzalayacak

Fenerbahçe’de sezon kapandı ve gözler Jorge Jesus’ta… Portekizli teknik adam bugün veya bu hafta başında sözleşmesini imzalamak için İstanbul’a gelecek. Sözleşme süresi 1 yıl veya 1+1 yıldır. Portekiz medyası, 67 yaşındaki öğretmenin ön anlaşma imzalamasını “flaş” olarak nitelendirdi. İsa ve ekibinin yılda 7 milyon euro kazanacağı söyleniyor.

İsmail Kartal: Cemaati birleştiriyoruz

Fenerbahçe’de son maçına çıkan İsmail Kartal, “Rakibimizin durumu belli. İyi başladık. Bir oyuncu atıldığında işimiz daha kolay oluyor. Çok hızlı oynamasak da çok hızlı oynuyoruz. , nasıl “farklı bir şekilde kazanacağımızı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.