DOLAR 32,3841 0.18%
EURO 34,9972 -0.27%
ALTIN 2.324,380,23
BITCOIN %
Mersin
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fenerbahçe’nin yeni sezon formaları basına sızdı
  • Haber444
  • Spor
  • Fenerbahçe’nin yeni sezon formaları basına sızdı

Fenerbahçe’nin yeni sezon formaları basına sızdı

ABONE OL
11 Şubat 2022 11:06
Fenerbahçe’nin yeni sezon formaları basına sızdı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ali Koç dün yaptığı basın toplantısında Adidas’la beraber geçirilen 17 yıllık birlikteliğini sonlandırdıklarını açıkladı. Yeni forma sponsoru olarak Puma ile anlaşıldığını söylemesinin ardından tasarlanan yeni Fenerbahçe formaları internete sızdırıldı. Taraftarlar yeni formalara tam not verdi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç dün yaptığı basın toplantısında gündeme dair çok önemli açıklamalarda bulundu. Adidas’la olan iş birliğinin sona erdiğini açıklayan Koç, yeni sponsorun Puma olduğunu açıklamıştı.

“Yeni sezondan itibaren yıldız olmayacak”
Yeni sezonda formada yıldız olmayacağını söyleyen Koç, “Yeni sezon sponsorumuz Puma. Adidas’a şükranlarımı iletirim. Forma ile ilgili esneklik alanımız çok azaldı. Daha iyi teklif ve 1. kategori olacağımız için Puma’yı tercih ettik. 3 formamız olacak. İki tanesi 19.07’de, diğer 5 büyük takımla Ağustos ayında tanıtılacak. Yeni sezondan itibaren formalarımızda artık yıldız olmayacak” ifadelerini kullanmıştı. Bu toplantının ardından sızdırılan yeni sezon formaları taraftardan tam not aldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.