DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
Mersin
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

FIBA ​​Avrupa Şampiyonası

FIBA ​​Avrupa Şampiyonası

ABONE OL
30 Eylül 2022 15:54
FIBA ​​Avrupa Şampiyonası
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

2022’ye katılan erkek milli basketbol takımı, ikinci uzatma sonunda Gürcistan’a 88-83 yenildi.

Türkiye Basketbol Federasyonu genel koordinatörü Omar Onan, Furkan Korkmaz’ın oyundan atılmasının ardından soyunma odasında oyuncu ve fiksatörlerin mislibet saldırıya uğradığını açıkladı.

Maçtan sonra Omar Onan, “Buradan FIBA’yı arayacağım ve her dakika tüm kameraları  önümüze gelecekler. Yapmazlarsa oyundan çıkarız. Georgia Eyalet Polisi ile resmen kavga edeceğiz ve önümüze kameralar çekecekler ve hepimiz izliyor olacağız. Tüm oyuncularımız bizim için çok değerli, iki maç oynadık ve hiç böyle olmamıştı. Hepsi FIBA’nın suçu! Başkanla da görüştük. Güvenlik gelsin, belli ki korumayacaklar. Oyunda bir de kaide hatası var, nereden bakarsanız bakın tutunacak bir şey yok. ”

O anları özetleyen Onan, “Oyun oynamayan oyuncular maçın sonunda koridordan bize saldırdı. Polis bizi koruyormuş gibi yaptı, sadece bize baskı yaptı. Ben  bir oyuncuyum mislibet giriş ve hiçbir zaman oynamadım. Böyle bir şey gördüm. Bundan tamamen FIBA ​​sorumlu” dedi.

Ergin Ataman: 22 saniye oynamamak ayıp

Milli erkek basketbol başantrenörü Elgin Ataman bugün düzenlediği basın toplantısında yaşananlarla ilgili bir açıklama yaptı.

Ergin Ataman, “22 saniye oynamamak ayıp. Gerekli yasal itirazları yaptık.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.