DOLAR 32,5961 0.16%
EURO 34,9588 -0.11%
ALTIN 2.438,840,12
BITCOIN %
Mersin
27°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Flaş bir hareket geldi

Flaş bir hareket geldi

ABONE OL
22 Temmuz 2022 17:45
Flaş bir hareket geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Elmas, toplumsal medyadan Fatih Terim maskeli öğrenciler hakkında, “Talebe profili buysa çocuklarınızı o okula göndermeyin. Ne kadar düşünürseniz düşünün, bu ortamı yaratan Mustafa Kemal Atatürk’ün dışında bu kişiyi örnek almanın bu ülkeye hiçbir faydası olmayacaktır. Sanie Elmas’ın sözleri tartışmalara yol açtı.

Şu anda VavaCars Fatih Karagümruk takımında forma giyen Caner Erkin,  Fenerbahçe ile olan sözleşmesini 2016/2017 sezonuna kadar yenilemeden Inter’e transfer oldu. Roberto Mancini’nin Inter’den ayrılmasının ardından İtalyan devi Franck de Boer’e kızan Caner Erkin, aynı transfer döneminde Beşiktaş’a gitti.

Fenerbahçe’deki performansıyla Avrupa devleri tarafından sevilen Kim Min-jae, Inter’e gidiyor. Kim Min-jae aktif olarak İtalya’da bir transferi tartışıyor.

Minjae Kim’de İtalyan işi

Khalidu Kulibali’nin geleceği belirsizken, Napoli’nin sarı mavili genç bir defans oyuncusuyla ilgilendiği bildiriliyor. İtalyan medyasında Aksham tarafından aktarılan habere göre Napoli, geçen yıldan beri Koreli oyuncuları izliyor ve gelecekte fırsat kolluyor.

Kaner Erkin olarak

Sadece Cenup Kore basını ise Inter’in, Napoli’ye bu mevzuda rakip bulunduğunu ve oyuncuyu aktarma etmeye yaklaştığını bildirdi. Skriniar’ın setrabet Paris Saint-Germain’in’e (PSG) transferinin kuvvetli küçük bir ihtimal haline geldiği ve bu oyuncunun yerinin Kim’le dolacağı da hatırlatıldı. Kim Min-Jae’ye yaz aktarma döneminde bu iki kulübün haricinde Tottenham, Everton, Rennes ve Sevilla şeklinde kulüplerden de teklifler geldiği açıklandı. Eğer yıldız stoper Inter’e giderse Caner’in aksine takımına bonservis kazandırmış olacak.

CANER ERKİN: “FRANK DE BOER, INTER KARİYERİMİ BİTİRDİ”

Kısa devam eden Inter kariyerinin arkasından geçtiğimiz yıllarda bir demeç veren Caner, “Amacının Inter şeklinde bir kulüpte tertipli olarak forma giymek ve kupalar kazanmaktı, bu yüzden Inter’e aktarma olmuştum.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.