DOLAR 32,5451 0.01%
EURO 34,9203 0.19%
ALTIN 2.429,590,27
BITCOIN %
Mersin
30°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fode Ballo-Toure fikrini değiştirdi

Fode Ballo-Toure fikrini değiştirdi

ABONE OL
10 Eylül 2022 21:49
Fode Ballo-Toure fikrini değiştirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Galatasaray’da Sergio Reguilon’un adı gündemdeyken, Barlo Toure’nin de gelmek istediği aktarıldı.

Teklifi kabul etti

Nice ve Nottingham Forest ile iş yapan Barlow-Toure, ilk etapta Türkiye’ye taşınmayı düşünmediğini söyledi. Ancak TMW’ye göre Senegalli sol bek Galatasaray’ın teklifini kabul etti. Türkiye’de oynamayı kabul eden Baro Touré, kulüp onayını bekliyor.

Milan, Galatasaray ile görüşmelere başladı ve 5 milyon avroluk kanıt istedi. Şimdi oyuncuların Galatasaray’ın seçeneklerini değerlendirmeye lirabet hazır olmasıyla bu durumun değişebileceği söyleniyor.

Gelen haberlere göre, iki kulübün ortak bir noktada buluşması halinde Baro Toure, Galatasaray’ı imzalamaya hazır.

Mustafa Muhammed’in ardından Ligue 1 Nantes de Alessandro Ciccardo için forma giydi…Fransız basınına göre sarı-yeşil ekip, Rumen futbolcuların hem orta sahada, hem de orta sahada forma giyeceği isim için Galatasaray ile anlaşacağını duyurdu. 10 numara.

Cicaldau ayrılırsa, Cim Bom Evander’a dönecek. Oyuncunun kulübü Midtjylland ile bir süredir temas halinde olan Aslan, transferle biraz sarsılmış olmalı. Bu amaçla lirabet giriş Lyon Olympique, Brezilyalı orta saha oyuncusu Evander için  Midtjylland kulübüyle de temas kurmaya başladı. Öte yandan Everton, Fulham, Galatasaray ve Rangers gibi kulüpler Evander’ı isterdi.

Florya Metin Oktay Tesisi Teknik Müdürü Okan Buruk gözetiminde, dinamik bir ısınma ile başlayan antrenman, 3 set 5-2 pas ile devam ediyor. Antrenman taktik çalışma ile sona erer.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.