DOLAR 32,4965 -0.15%
EURO 34,9358 0.22%
ALTIN 2.441,490,77
BITCOIN 2064404-2,31%
Mersin
28°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fraport TAV Antalyasport, 2022-23 Lig

Fraport TAV Antalyasport, 2022-23 Lig

ABONE OL
1 Eylül 2022 20:52
Fraport TAV Antalyasport, 2022-23 Lig
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

  1. hafta maçında Trabzonspor’u 5-2, Fernando Martins, Haji Wright (2) ve Gökdeniz Bayrakdar (2) gollerini ayrı ayrı mağlup etti. Yeni sezonun ilk üç puanını galibiyetle alan kırmızı-beyazlılar, puanlarını altıya çıkardı.

GROENENDIK: Hayranlarımızın desteği inanılmaz

Maçın ardından konuşan Fraport TAV Antalyasport Teknik Direktörü Alfons Groenendijk, önce Gaziantep ve Mardin’de trafik kazalarında hayatını kaybeden vatandaşlar için üzüntülerini dile getirdi. Gronedijk, kendileri için harika bir maç olduğunu kaydederek, antrenmandaki sakatlık nedeniyle maça hazırlanırken  ilk 11’de değişiklik yaptıklarını söyledi. Groenendijk, maçın başından itibaren avantajlarını tescobet skor için kullandıklarına dikkati çekerek, Kudryashov ve Ndao’nun maçtaki sakatlıklarının oyunlarını biraz daha zorlaştırdığını söyledi. İkinci yarıda rakiplerin bizim için geleceğini biliyorduk ve geldiler. Hepimiz skoru korumak için hamleler ve değişiklikler yaptık. Gollerin sadece ikincisini gördük. İlk dakikadan 90. dakikaya kadar taraftarlarımız takımı gerçekten on ikinci adam gibi destekledi. Bizi destekliyorlar ve bize yardım ediyorlar. Bu yardımla inanılmaz bir geri dönüş elde ediyoruz. Üçüncü gol, tescobet giriş hücum pası sayesinde bulduğumuz gol. Birkaç dakika sonra Boffin’in müthiş kurtarışı sayesinde maçı kazandık. Maç skorunu belirlemek için aşağıdaki iki golü kullandık.

‘Zor bir skor’

Eski Türkiye ligi şampiyonlarına karşı beş gol atan Gronedijk, “Ağır bir skor. Trabzonspor bu ligde önemli bir kulüp. Bu haftaki Şampiyonlar Ligi’nde hepinize en iyisini diliyorum. Bu gece kutluyoruz ve yarın antrenmana başlayacağız.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.