DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2076797-0,83%
Mersin
20°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Futbol takımlarında alacağınız sonuçlar bu durumu daha da kötüleştirecektir
  • Haber444
  • Spor
  • Futbol takımlarında alacağınız sonuçlar bu durumu daha da kötüleştirecektir

Futbol takımlarında alacağınız sonuçlar bu durumu daha da kötüleştirecektir

ABONE OL
9 Kasım 2022 13:23
Futbol takımlarında alacağınız sonuçlar bu durumu daha da kötüleştirecektir
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Bunun için kulüpteki oyuncularla bire bir görüşmeler yapıyoruz. Neleri kaçırdığımıza ve nasıl iyileştirebileceğimize bakıyoruz. Olumlu bir yöne gittiğimizi düşünüyorum” dedi.

Ligde oynayacakları Beşiktaş maçıyla ilgili sorulan  Avcı, “Şu anda Beşiktaş maçını düşünmüyoruz. Önceliğimiz yarın oynayacağımız oyun. Beşiktaş ile oynayacağımız maç  final değil tek  lig maçı. Beşiktaş’a “B” bile demedik. Monaco’ya karşı sahabet oynayacağımız maça odaklanıyoruz.”

Taraftarlara seslenen Avcı, “Kasımpaşa maçından sonra taraftarımızın çıtayı çok yükselttiğini söyledim. Bizimle geçirdiğim zaman büyük bir teşvikti, dünyada konuşuluyordu. Eleştirebilirsin, ben de yapabilirim ama taraftarımız muhalefete baskı yapacak ve bizi destekleyecek. Kasımpaşa’daki maçtan sonra taraftarlarımıza sitemle değil rica ile döndüm. Diğer kulüpler gibi davranmanın bir  anlamı yok. Onların desteğinden dolayı sokağa çıkamıyorum” dedi.

Humit Bozhok yaptığı açıklamada, “Monaco Fransa sahabet giriş liginin en iyi takımlarından biri. Artık onların da özgüveni yüksek. Taraftarımızın önünde çok iyi mücadele ediyor. Normalde hedefimiz avantaj elde etmek, kazanmak ve gruptan çıkmak” dedi.

Geçen sürem gol kralı olmasına ilişkin bir soruya da Ümit Bozok şu yanıtı verdi:

“Gol kralı olmak beni fazlaca mutlu etti, motive oldum. Gol kralına bir ödül olabilirdi, bana da hatıra olurdu. Ne dendiğini asla önemsemiyorum.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.