DOLAR 32,5904 0.33%
EURO 34,8301 0.21%
ALTIN 2.504,850,84
BITCOIN %
Mersin
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Futbolcu, toplam 888 dakika sahada kalıp 1 gol attı
  • Haber444
  • Spor
  • Futbolcu, toplam 888 dakika sahada kalıp 1 gol attı

Futbolcu, toplam 888 dakika sahada kalıp 1 gol attı

ABONE OL
19 Ağustos 2022 10:12
Futbolcu, toplam 888 dakika sahada kalıp 1 gol attı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Göztepe, Uğur Kaan’ın yanı sıra Obinna Mamah, Romal Palmer, Hüsamettin Yener, Berkin Özgür ve Berkay Atay’ı aktarma etti. Göz-Göz’de takviye çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğü öğrenildi.

DHA

Yeşil-siyahlılarda Ali İnceören, İsmail Kartal ve Refik Kapan başkan yardımcılığına, Hikmet Olgun, Necip İrdem, Hasan Yıldırım ustalaşmış şube yönetimine, Kurtarılışı Akcan basın sözcülüğüne, Ali Yörümez altyapı başkanlığına, Ahmet Aşıkoğlu stat sorumluluğuna, Derviş Gedik, Ahmet Aşıkoğlu ve Ömer Tuncer ar-ge kuruluna, Hikmet Olgun ve Ferhat Yıldırım mali işler sorumluluğuna, Hikmet Olgun ve Osman Toker tesis metabahis sorumluluğuna, Nedim Demirkan ve Seyit Berber mağaza sorumluluğuna, İzzet Çağlar Altunbaş ile Onur Kayhan da hukuk işleri sorumluluğuna getirildi. Yeni sürem öncesi Burdur kampını sürdüren Denizlispor , ilk hazırlık maçında perşembe günü saat 17.00’de ligin yeni ekibi Bodrumspor’la karşı karşıya gelecek.

MÜGDAT şaşırttı

Denizlispor’da geçen ay yönetime futbolu bırakma sonucu aldığını bildirerek alacaklarını da bırakıp takımdan ayrılan Muğdat Çelik, İçel İdmanyurdu’da geçirme oldu. Kariyerinde Süper Lig’de Balıkesirspor, Akhisarspor, Galatasaray , Gaziantep FK ve Kayserispor formalarını giyen 32 yaşındaki forvet, geçen sürem başlangıcında geçirme olduğu Denizlispor’da 9 maça çıktıktan sonrasında ağır bir sakatlık yaşamıştı. 32 yaşındaki Muğdat kariyerine 3’üncü Lig’de devam edecek.

2’nci etap kamp çalışmalarına Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde devam eden Çaykur Rizespor yeni sürem hazırlıklarını hızla sürdürüyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.