DOLAR 32,5178 0.19%
EURO 34,5805 0.04%
ALTIN 2.494,760,35
BITCOIN 20734850,94%
Mersin
25°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Futbolcunun tepkisi bekleniyordu

Futbolcunun tepkisi bekleniyordu

ABONE OL
1 Eylül 2022 20:55
Futbolcunun tepkisi bekleniyordu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Nwakaeme cephe hattı son teklifi kabul ederse, yıldız resmi olarak sarı-kırmızılı formayı giyecek. Bir karşı teklif alınırsa, plan müzakereyi olumsuz olarak bitirmektir.

Metin Calabasas

Fenerbahçe şu ana kadar ligde ve Avrupa Ligi’nde 7 resmi maç oynadı ve rakip Nets’te 16 gol attı. Çin Süper Ligi’nde 2 maçta 9 gol atan Jorge Jesus’un trendbet öğrencileri hücum yapılarını sergiledi. Öte yandan hücum oyuncusunun transferinde ise sarı ve lacivertli oyuncular dikkat çeken bir detayla karşı karşıya kalıyor…

Bu sezonki şimşek transferlerinden Joao Pedro’nun performansını görmeden yenisini yapın, transfer yalan. Sakatlıktan kurtulan Pedro, şimdi oynamak için bekliyor.

Fenerbahçe yönetimi ‘fırsat’ın ilerlemesini beklerken görevdeki forvetin şekillenmeye başlaması ve Joao Pedro’nun sahaya yeni çıkması nedeniyle temkinli davrandı. Kral ve Valencia arka arkaya goller attılar, Zelda Dulson her an oynamaya hazırdı ve sakatlıktan kurtulan Joao Pedro da ‘bekle ve gör’ politikası uygulayarak oyun pozisyonundaydı.

Antrenör Jorge Jesus sahip olduğu forvetlerden memnun ve sağlıklı kaldıkları sürece iyi oynayabileceklerini düşünüyor. Portekizli teknik adam, trendbet giriş forvet oyuncusunun hamlesine herhangi bir baskı yapmadı. O zaman bile, Jesus ve yönetim, forvet için tavsiyeyi 8-10 milyon avroya çıkarmanın yanlış olacağını düşündü. Yönetim, 8 Eylül’de sona erecek olan transfer dönemine kadar kademeli olarak ilerleyecek ve  Joao Pedro’yu görmeyi planlıyor. Brezilyalı yıldızın performansı, takıma entegrasyonu ve oynadığı maçlar belirleyici olacak.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.