DOLAR 32,3390 0.17%
EURO 35,1207 -0.19%
ALTIN 2.237,86-0,24
BITCOIN %
Mersin
16°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Galatasaray – Keçiören  Maçındaki Olay Tarihe Geçti!
  • Haber444
  • Spor
  • Galatasaray – Keçiören Maçındaki Olay Tarihe Geçti!

Galatasaray – Keçiören Maçındaki Olay Tarihe Geçti!

ABONE OL
23 Aralık 2022 09:43
Galatasaray – Keçiören  Maçındaki Olay Tarihe Geçti!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ziraat Türkiye Kupası’nda Galatasaray ile Ankara Keçiörengücü karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılıların tur atladığı mücadelede hakemin verdiği karar maçın önüne geçti. Karşılaşmanın hakemi Çağdaş Altay, ceza sahası içinde suratına darbe alan Barış Alper Yılmaz’a faul yapıldığına kanaat getirdi fakat penaltı vermek yerine frikik verdi. Bu karar sonrası futbol severler büyük bir şaşkınlık yaşadı.
Galatasaray’ın Türkiye Kupası’nda Ankara Keçiörengücü ile oynadığı mücadeleye hakem hatası damga vurdu. Galatasaray’ın penaltı kazanması gereken yerde frikik kararı veren hakemin yaptığı bu harekete kimse anlam veremedi.

UZUN YILLAR UNUTULMAZ

Karşılaşmanın ilk yarısında sarı-kırmızılı oyuncu Barış Alper Yılmaz, ceza sahası içinde suratına bir darbe aldı. Bu darbeyi gören maçın hakemi Çağdaş Altay, hemen oyunu durdurdu. Herkes penaltı verilmesini beklerken maçın hakemi frikik kararı verdi.

OKAN BURUK GÖZLERİNE İNANAMADI

Hakemin bu ilginç kararı sonrası Galatasaray yedek kulübesi yerinden fırladı. Video Asistan Hakem (VAR) olmaması sebebiyle pozisyon incelenemedi. Pozisyonun net olarak ceza sahası içinde olduğu görülürken, maçın hakeminin verdiği bu karar sosyal medyada gündem oldu.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.