DOLAR 32,5633 -0.01%
EURO 34,8974 -0.05%
ALTIN 2.431,960,09
BITCOIN %
Mersin
29°

AZ BULUTLU

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in

ABONE OL
2 Kasım 2022 13:54
Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

  1. haftasında oynanacak Kayserispor maçı için hazırlıklarını sürdürdü. Sarı-kırmızılı ekip dün hazırlık maçı yaptı. Okan Buruk’un Mertens tercihi dikkat çekti.

BURUK:  İŞİM ÇOK ZOR

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, basına açıklamalarda bulundu. Okan Buruk takımın hücum oyuncularını değerlendirdi. Sarı-kırmızılı teknik adam da bu vesileyle şu ifadeleri kullandı: “Seferovic iyi başladı. Ama sorun sadece Seferovic değil, onu ne kadar favorisen besleyebileceğimizi görmeliyiz. Seferovic’in durumu iyi. Attığı gollerin kendisine nasıl daha fazla güven vereceğini konuştuk. Baskı altındaydı ama gol atamadı. Ama Seferovic, Icardi ve Gomis’e sahip olduğumda işim daha da zorlaşıyor. Onlardan en iyi şekilde yararlanmaya çalışacağım.”

“JOY OF ICARDI”

Icardi için: “İyi bir ruh halinde. Bu bize yardımcı olacak. İyi bir karakter. Hem arkadaşlarıyla hem de takımdaki teknik ekiple iyi iletişim kuran kolay bir oyuncu. Geçen hafta favorisen giriş hafif bir ağrı çektiğini ve  yedi gün boyunca zorlandığını söylemiştim. Ülkesine gitti ve geri döndü. Şu anda her şey yolunda gidiyor” diyor.

YÜZDE 100 KİRA

23 yaşındaki Danimarkalı defans oyuncusu Viktor Nelsson’a kısa süreliğine 300 bin Euro ekleyen ve yıllık maaşını 1,2 milyon Euro’ya çıkaran Galatasaray yönetiminin, ligin dışında kalan 22 yaşındaki sağ bek Sasha Boy olduğu ortaya çıktı. Tayfa. Beni kampa erken bile almadılar, maaşımı artırmaya gittim.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.