DOLAR 32,4765 -0.05%
EURO 35,0112 -0.09%
ALTIN 2.436,310,02
BITCOIN %
Mersin
27°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Galatasaray’dan Forvete Takviye

Galatasaray’dan Forvete Takviye

ABONE OL
1 Haziran 2022 15:47
Galatasaray’dan Forvete Takviye
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sezon boyu gösterdiği performans ile eleştirilerin odak noktasında olmayı başaran Galatasaray yeni sezonda da aynı sorunu yaşamak istemiyor. Başkanlık seçimlerinin yapılma süresinin uzaması ve transfer resmi adım atılamaması her ne kadar sarı kırmızılıları kaosa sürüklese de adaylar kendi listelerinde olan oyuncular ile görüşüyorlar. Dursun Özbek yönetimi de ritmin tutmadığı forvet bölgesi adına ilk somut eylemi gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Kasımpaşa’nın başarılı golcü oyuncusu Umut Bozok ile her konuda anlaşan Özbek ve ekibi seçimin sonucuna bağlı olarak sözleşmeye de imza attırmayı planlıyor. Online bahis siteleri üzerinden Galatsaray maçlarını takip edebilirsin.

Gomis, Halil Dervişoğlu, Mostafa Muhammed ve Diagne’den istenen verimin bir türlü alınamaması da yeniden bir forvet arayışına Galatasaray’ı sokmuşa benziyor. Tabii ki bu transferin bitmesi için öncelikli olarak satış işlemlerinin de gerçekleşmiş olması elzem. Kalebet günün maçlarında özel oranlar sunuyor. Siteden detaylara göz atabilirsin.

Transfer İçin Seçim Bekleniyor

Sadece forvet transferi değil aynı zamanda orta saha kurgusunda da yenilenme gitme amacında olan sarı kırmızılar için bu alan için de gerekli bütçe yaratılmaya çalışılıyor. Berkan Kutlu ve Taylan Antalya’nın sezonu gol atamadan tamamlaması, Pulgar’ın takımına geri dönecek olması ve Morutan’ın da satılma durumunun ortaya çıkması da yeni yönetimi bekleyen detaylar olarak karşımıza çıkıyor. Galatasaray ve diğer maç yayınlarını, Bettilt üzerinden ücretsiz izle.

Yeni bir takımın temellerini atmak isteyen İstanbul ekibinde Emre Akbaba, Yunus Akgün ve Okan Kocuk’da yaz kampında yerini alacak olan oyunculardan. Üç isminde takımları ile kiralık sözleşmeleri bitti ve takıma katılmak adına gün sayıyorlar.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.