DOLAR 32,3660 0.14%
EURO 34,9731 -0.31%
ALTIN 2.323,870,20
BITCOIN %
Mersin
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Galatasaraylı futbolcu Halil Dervişoğluna A Milli Takım için
  • Haber444
  • Spor
  • Galatasaraylı futbolcu Halil Dervişoğluna A Milli Takım için

Galatasaraylı futbolcu Halil Dervişoğluna A Milli Takım için

ABONE OL
4 Mayıs 2021 16:36
Galatasaraylı futbolcu Halil Dervişoğluna A Milli Takım için
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Radamel Falcao, Mostafa Mohamed ve Ryan Babel’in arkasında 4. forvet olarak Galatasaray’a gelen Halil Dervişoğlu artık Fatih Terim’in ileri uçtaki ilk tercihi oldu. Halil sayesinde Emre Akbaba’dan da verim alan Terim, Beşiktaş derbisine de forvette genç yıldızla başlayacak.

İmparator’un “Kalmasını istiyorum. İnşallah bizimle beraber olur” dediği 21 yaşındaki oyuncunun kiralık sözleşmesinde opsiyon bulunmuyor. İngiliz kulübü Brentford ise 5 milyon euro bonservis talep ediyor.

Halil Dervişoğlu’nun Galatasaray’daki performansı, A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş’in kafasını karıştırdı. Cenk Tosun’un sakatlığının ardından EURO 2020 için Burak’a alternatif arayan Güneş, formunu koruması halinde Halil’i aday kadroya davet edecek.

Ümit Milli Takım’da düzenli oynayan 1999 doğumlu gurbetçi oyuncu, Avrupa Şampiyonası’nda boy gösterirse değerini katlayacak. (Sabah)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.