DOLAR 32,5137 -0.09%
EURO 34,9436 0.29%
ALTIN 2.432,370,39
BITCOIN 2082726-3,82%
Mersin
30°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Geçen hafta Ligue 1 kulübü ile şampiyonluk yaşayan yıldız
  • Haber444
  • Spor
  • Geçen hafta Ligue 1 kulübü ile şampiyonluk yaşayan yıldız

Geçen hafta Ligue 1 kulübü ile şampiyonluk yaşayan yıldız

ABONE OL
28 Haziran 2022 17:12
Geçen hafta Ligue 1 kulübü ile şampiyonluk yaşayan yıldız
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Bu kez 7 gol 5 asistle oynadı. Türkiye’ye dönmek isteyen Burak Yılmaz, Beşiktaş yönetimiyle yaptığı görüşmede, “Ben Beşiktaşlıyım. Futbolu bırakıp desteklediğim bir kulübün kaptanı olmak istiyorum. Geri dönmek isterim. Maddi meseleler. Hadi ama. sonra” dedi.

Siyah beyaz hükümet de 36 yaşındaki forvetin dönüşünü memnuniyetle karşıladı. Valerien İsmail de bu konuda görüş isteyecek.

Plase Cenk Tosun

Beşiktaş yönetiminin bir diğer planı ise Cenk Tosun. İngiltere’de sözleşmesinin sona ermesi beklenen Siyah Beyazlı Kulüp’te daha önce adı anılan Cenk Tosun, Burak Yılmaz için olumsuz bir durum olması durumunda takıma katılacak. Siyah beyazlı yönetim de Cenk Tosun’dan çok memnun. Sadece Burak Yılmaz’ın önceliği var. Umarım sezon sonunda iki taraf bir araya gelebilir ve müzakereleri sonlandırabilir.

Kaynak: Yeni Şafak

Karşılaşılan idari sorunlar nedeniyle Galatasaray’a veda. Luis Campos’un ayrılmasının sonucu şok etkisi yarattı. Dünyanın en önemli Tulipbet futbolcularından Campos’un sarı-kırmızılı ekipten ayrılması, yeni sezon öncesinde yürütülen transfer çalışmalarını oldukça olumsuz etkiledi.

Alınan bilgilere göre Campos, Sica ile Lille ile olan sözleşmesinin görev süremin sonunda sona ereceği konusunda anlaştı.

Fransız kulübünde forma giydiği Portekizli orta saha oyuncusu ile yaptığı görüşmede Campos, beş büyük ligden önemli teklifler almasına rağmen işi bitirmeyi başardı.

Zeka’nın sadece son gelişmelere odaklanmak için Galatasaray’a gelmekten vazgeçtiği ve bunu menajeri aracılığıyla Sarı Kırmızılılar’a ilettiği belirlendi.

Gene Campos, görev süresinin sonunda Inter’den ayrılacak olan Matthias Vecino’ya geçişte de uzun bir yol kat ettiğini kanıtladı.

Uruguaylı orta saha oyuncusu ile görüşmelerin Galatasaray’daki kaosun ardından sona erdiği söyleniyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.