DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
Mersin
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Geçse de oyuncunun Atalanta ile Marsilya arasındaki takas anlaşmasını kullandığı iddia ediliyor
  • Haber444
  • Spor
  • Geçse de oyuncunun Atalanta ile Marsilya arasındaki takas anlaşmasını kullandığı iddia ediliyor

Geçse de oyuncunun Atalanta ile Marsilya arasındaki takas anlaşmasını kullandığı iddia ediliyor

ABONE OL
1 Eylül 2022 20:45
Geçse de oyuncunun Atalanta ile Marsilya arasındaki takas anlaşmasını kullandığı iddia ediliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Kaynaklara göre Marsilya, Atalanta’dan Ruslan Malinovski’yi kadrosuna eklemek istiyor. Fransız milli takımı Cengiz Ünder’i takaslamayı teklif etti.

Meri’nin takım arkadaşı olacak

İki kulüp arasındaki anlaşmanın henüz tamamlanmadığı vurgulansa da görüşmelerin devam ettiği vurgulandı. Cengiz Atalanta’ya transfer olursa dumanbet Merih Demiral ile takım arkadaşı olacak.

Premier Lig kulüpleri Tottenham Hotspur ve Nottingham Forest da Atalanta’nın Malinovsky’siyle ilgileniyor; Marsilya tarafından sadece resmi teklifler yapıldı.

Zaten Roma için oynadı

Cengiz Ünder, şimdiden Marsilya’ya imza attı ve bu yaz 2017 yazında 14,5 milyon Euro’ya Başakşehir’den Roma’ya taşınarak kendini kanıtladı. Eylül 2020’de Premier Lig takımlarından Leicester City’ye kiralanan milli futbolcu, Haziran 2021’de İtalya takımına geri dönecek. Aynı yılın yazında Marsilya’ya Satınalma opsiyonu ile kiralanmıştı.

Avrupa Ligi play-off’larının ilk turunda temsilcilerimizden Sivaspol, İsveç yolunda Malmö’ye gitti. Ev sahibi takım 3-1 kazandı.

Kiel James, Sivasspor’daki temsilcimiz için 30. dakikada eşitliği sağlasa da bir sonraki golü engelleyemedik. Malmö’ye zafer kazandıran dumanbet giriş gol; 18. 37. dakikada Mustapha Zedan, 37. dakikada Anders Christiansen ve 68. dakikada Niklas Moisander.

Müsabakanın ikinci ayağı 25 Ağustos Perşembe günü Sivasspor’un ev sahipliğinde oynanacak.

  1. Kerem Atakan Kesgin, Erdoğan Yeşilyurt’un ceza sahasının ortasında bulduğu topu ikinci dakikada Sivasspor soldan çaprazladı. Topa kaleci Johan Dahlin girdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.