DOLAR 32,3803 0.18%
EURO 35,0039 -0.25%
ALTIN 2.324,740,24
BITCOIN %
Mersin
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Genç futbolcu mücadelede de asist yaptı

Genç futbolcu mücadelede de asist yaptı

ABONE OL
9 Kasım 2022 13:11
Genç futbolcu mücadelede de asist yaptı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

  1. gol pasını veren 23 yaşındaki futbolcu, bu sahada Diego Rossi’yi de yakalamayı başardı.Yıldız transferi ile yeni sezona güçlü bir başlangıç ​​yapan Galatasaray şimdiden gelecek için çalışıyor. Performansından memnun olan kiralık oyuncuları takımda tutmak için çaba gösterildi.

GALATASARAAY BAŞLADI

Süper Lig devleri Galatasaray’da transfer kayıtları oldukça hareketli geçti. Sarı-Kırmızılılar, takımına kazandırdığı oyunculara da dikkat etti. Süper Lig devleri vbet arasında Lucas Torreira, Yusuf Demir, Fredrik Midtscho, Sergio Oliveira, Abdulkerim Bardakci, Leo Dubois, Matias Ross, Kazimjan Karatas, Haris Seferovic, Dries Mertens, Juan Mata, Mauro Icardi ve Milot Rasika yer aldı. .

AŞILAN BÖLÜMLER

Teknik direktör Okan Buruk’un raporuna göre Galatasaray, takıma uygun olmayan oyuncularla yollarını ayırdı. Sarı ve kırmızılı Marcao, 12 milyon euro artı vbet giriş  ikramiye karşılığında Sevilla’ya gitti. Takımdan ayrılan öbür isimler Emre Akbaba, Olimpiu Morutan, Valentine Ozornwafor, Mbaye Diagne, Aytaç Kara, Jesse Sekidika, Ali Yavuz Kol, Ömer Bayram, Alexandru Cicaldau, Taylan Antalyalı, Emre Kılınç, Christian Luyindama, Alpaslan Öztürk, Oğulcan Çağlayan ve Omar oldu.

GALATASARAY RASHİCA İÇİN HAREKETE GEÇTİ

Yaz aktarma döneminde Galatasaray’ın, İngiliz ekibi Norwich’te n kiralık olarak ekibine katmış olduğu Milot Rashica, kısa süre içinde ülkeye uyum sağlamış oldu. Ada’da 2.5 milyon Euro kazanmasına karşın Sarı Kırmızılılar ile 1.5 milyon Euro kazanan yıldız oyuncu için harekete geçti.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.