DOLAR 32,5917 0.23%
EURO 34,8134 0.42%
ALTIN 2.422,32-0,42
BITCOIN %
Mersin
24°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Gerçekleştirememesi nedeniyle piyasa değeri düştü
  • Haber444
  • Spor
  • Gerçekleştirememesi nedeniyle piyasa değeri düştü

Gerçekleştirememesi nedeniyle piyasa değeri düştü

ABONE OL
2 Ağustos 2022 16:54
Gerçekleştirememesi nedeniyle piyasa değeri düştü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Ruslara göre Spartak, Çek yıldızını 5 milyon avroya satmaya hazır. Ayrıca Spartak Moskova’nın Alex King’i tekrar işe alabileceği açıklandı. Fenerbahçe kadrosunun Carvalho ve Vinicius Souza transferlerinde ilerleme kaydedememesi Alex Kral’la sonuçlandı.

Aleks Kral (24, 1.87) Çek Cumhuriyeti formasıyla 31 maçta forma giydi ve bu maçlarda 2 gol kaydetti.

takvim

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi ön eleme maçında Dinamo Kiev ile karşılaşmaya hazır hale gelirken maç hızlı ilerledi. Sarı Racibertlier, bu akşam oynanması planlanan Mol Fehervár maçının ardından Avusturya kampından İstanbul’a döndü. Planlanan dönüş tarihi 7 Temmuz idi.

Dün yapılan açıklamada, yarın oynanması planlanan hazırlık maçının bugüne ertelendiği belirtildi. Fenerbahçe eve döndükten sonra poligonbet burada antrenman yapacak.

Yusuf Dursun

Geçen sezon Süper Lig’i üçüncü bitiren ve UEFA Avrupa Konuşma Ligi’ne katılmaya hak kazanan Konyaspor, Erzurum’da idman kampına devam ediyor. Avrupa ve Süper Lig’e daha güçlü bir hamle yapan Konyaspor, takımını güçlendirmeye devam ediyor. Kamp kadrosunda yer alan ve Konyaspor’a yeni transferi ile hızla çalışmaya başlayan Sebrail Karael, üst düzey kulübe katılmaktan mutluluk duyduğunu söylüyor. Çalıştığım Pallut denince aklıma Avrupa’da taraftarların karşısına çıkacağım günü sabırsızlıkla beklediğim ‘taktik’ geldi.

“Avrupa maçına hazırlanmak için hızla çalışıyoruz”

Konyaspor’un sağ beki Sebrail Karael, Erzurum’da Avrupa maçına hazırlanmaya devam ediyor. “Erzurum oldukça iyimser durumda. İlk gün nefes almaya alışkın değildik. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor, önümüzdeki günler için hızla çalışıyoruz. Avrupa maçı. Öğretmenlerimiz her yıl Erzurum’da kamp yapmayı tercih ediyor. Tarlalar, yataklar ve yemekler iyidir. Bu nedenle Erzurum’daki kampımız başarıyla gelişiyor.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.