DOLAR 32,6021 0.39%
EURO 34,8256 0.25%
ALTIN 2.491,480,30
BITCOIN 21176774,00%
Mersin
21°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Giderek küçülüyor

Giderek küçülüyor

ABONE OL
22 Temmuz 2022 17:42
Giderek küçülüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Wolfsburg son beş yılda 245 milyon euro harcadı. Size yılda 50 milyon Euro’luk bir sertifika verebilirler. Rennes son beş yılda 285 milyon euro harcadı. Bu, Avrupa’daki orta seviye takımlar için statükodur. Yaptığımız iş önemli.”

“İhtiyacı olan yere para veriyoruz, iyi yetenekler yetiştiriyoruz”

Erden Timur, “Müzakereler fiilen başladı ve devam ediyor” dedi. pozisyonların güçlendirilmesi gerekiyordu.Seçimden önce bazı müzakereler oldu, seçim dönemi genellikle Mart ayıdır. Mart ayında biriyle el sıkışmak daha kolaydır. Haziran’da genel seçim olursa bu sorun olmaz. O yüzden  isim vermedik. Gerekli noktalar belirlenir. Para gereken yere verilecek ve iyi yetenekler yapacak. Ama gelecekten çalma. Ben de bir destekçisiyim. Ortak hedefimiz şampiyon olmak. Biz bir spor derneğiyiz. Ama bunu bugünü kazanıp geleceği kaybederek başaramayacağız. Yurtiçinde ve yurtdışında konferanslar düzenliyoruz. Oynayan 3 yerel oyuncu olacağı için bu önemli olacaktır. Diğer rakiplere göre son kullanma tarihi 2-3 ay sonra olmalıdır. Bunu devre dışı bırakmayı denemelisiniz. Halkı geçici olarak mutlu etmekle kalmıyor, golden90 kalıcı bir çözüm yaratmak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Öncelikle iyi oyuncu nedir onu açıklayayım. Ama biz kalp atış hızı düşüşü şeklinde bir sıralama yapmıyoruz. Yerli biriyle pazarlık yapmam gerekirse, rotasyon yapan bir oyuncuyla pazarlık yapmam gerekirse, önce onunla pazarlık yaparım. Galatasaray’ın çıkarlarına uygun, herkesin memnun olacağı düzeyde bir çekirdek kadro oluşturacağız.

Pazartesi günü sezona başlayan Timur, “7-19 Temmuz’da Avusturya’dayız ve şimdiden hazırlık maçı planlandı. 26-30 Temmuz’da ikinci etap için Avusturya’dayız. en geç 31’i.”

“Basketbol oynamaya devam ediyoruz”

Yeni görev bittikten sonra basketbola devam edip etmeyeceği sorulduğunda Timur, “Basketbol oynamaya devam ediyoruz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.