DOLAR 32,3704 0.15%
EURO 34,9716 -0.31%
ALTIN 2.324,290,22
BITCOIN %
Mersin
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Gol attı ve 9 asist yaptı. Yıldız futbolcu
  • Haber444
  • Spor
  • Gol attı ve 9 asist yaptı. Yıldız futbolcu

Gol attı ve 9 asist yaptı. Yıldız futbolcu

ABONE OL
16 Haziran 2022 14:52
Gol attı ve 9 asist yaptı. Yıldız futbolcu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Son 11 maçta 10 galibiyet ve 1 beraberlik alarak Fenerbahçe’nin harika serisine en çok katkı sağlayan isimlerden biri olmayı başardı.

Rıdvan Yılmaz’ın Beşiktaş ile Torino arasındaki görüşmeleri bir atılım yapıyor. İtalyanlar, bir sonraki satışta siyah beyaz hisse talepleri doğrultusunda 20 yaşındaki oyuncuyu yüzde 10’luk bir teklifle kadrolarına eklemek için önce ikramiyeler dahil 5 milyon euro teklif etti.

Ancak Beşiktaş, nakit miktarı ve müteakip satışların payı düşük olduğu için kabul etmedi. Bu gelişmenin ardından Boots ekibi, tutar değişmese de nakit tutarını 3 Euro’dan 4 milyon Euro’ya çıkardı. Beşiktaş’ın isteği üzerine bir sonraki satıştan payı %20’ye çıkarılmıştır. Müzakerelerin devam ettiği açıklandı.

italya’da türk futbolcu

Hakançarhanoğlu (İnter Milan)

Merih Demiral (Atata)

Mert Muldur (Sassuolo)

Kaan Ayhan (Sassuolo)

Koray Günter (Verona)

Emre Güral (Krotoni)

sabah

Spor Toto Premier Lig’in 35. haftasında Trabzonspor, bu akşam Antalyaspor’u konuk edecek. Şarap gameofbet kırmızısı için 1 puan şampiyonluk için yeterlidir. Trabzonspor 76 puanla zirvede, Spor Toto Premier Lig’den dört hafta uzakta, Fenerbahçe liderliğini sürdürüyor. e sekiz puan geride 68 puanla ikinci oldu. Akdeniz temsilcisi ise Nuri Şahin ile sıkıntılı bir deplasman maçında gol ya da gol peşinde. Antalya Sport’un bir diğer ayırt edici özelliği de uzun süredir mağlubiyet görmemiş olmaları. Bu sıkıntılı oyunda Storm’un en büyük destekçisi hayranları olacaktır.

Trabzonspor – Antalyaspor ne zaman ve hangi kanalda oynanıyor?

Medical Park Stadı’nda saat 20.30’da başlayacak karşılaşmayı hakem Atilla Karaoğlan yönetecek. Trabzonspor – Antalya Sports maçı beIN Sports 1’den canlı yayınlanacak.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.