DOLAR 32,5972 0.37%
EURO 34,8153 0.22%
ALTIN 2.495,100,44
BITCOIN 21088075,45%
Mersin
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Gol için açık pozisyon bulduk

Gol için açık pozisyon bulduk

ABONE OL
30 Eylül 2022 14:55
Gol için açık pozisyon bulduk
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Bugün yapamayız, ancak önümüzdeki haftalarda bunu bir hedef haline getireceğiz. Taraftarlarımız buraya geldiler, destek verdiler ve maç sonunda bize dedikleri gibi “Birlikte güzel günler göreceğiz” dediler.

  1. etap, Efeler Ligi öncesi en önemli elemeler. Voleybol şampiyonalarına TSYD İzmir, Arkas Spor ve Altekma ile Romanya’dan Galatasaray HDI Sigorta ve Dinamo Bükreş kulüpleri katıldı.

Türkiye’de Arkas Spor ve Ziraat Bankası’nda görev yapan Fernando Munoz Benitez’in antrenörlüğünü yaptığı Dinamo Bükreş’in katılımıyla, probet eski milli voleybolcu Gökhan Öner’i ağırlayan etkinlik, uluslararası bir organizasyona dönüştü.

Organizasyonun üçüncü maçında Galatasaray HDI Sigorta, Dinamo Bükreş’i 3-2, Arkas Spor ise Altekma’yı 3-1 mağlup etti.

Turnuvada 3 maçı da kazanan Arkas Spor birinci, namağlup  Galatasaray HDI Sigorta ikinci, Dinamo Bükreş üçüncü ve Altekma dördüncü oldu.

Maç sonrası törende TSYD İzmir Tak Başkanı Bahri Okumuş kupayı Arkas Spor’a takdim etti. Turnuvaya katılan diğer takımlara Başkan Yardımcıları Gökhan Özyurtlu ve Ali Korkmaz ile Yönetim Kurulu Üyesi Ali Gözeten plaketlerini takdim ettiler.

Galatasaray’ın Konyaspol ile oynadığı maç tribünlerde 46.925 taraftar tarafından izlendi. Kırmızılılar, maça bilet alırken Giresunspor probet giriş ve Gaziantep maçlarında olduğu gibi yine stadı doldurmayı başardı. Takımın zor durumda kaldığı zamanlarda bile desteğini sürdüren taraftarların desteğiyle Galatasaraylı futbolcular, oyuna daha da sıkı sıkıya bağlı kalmalarını bildiler.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.