DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
Mersin
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Golf Akademisi, Olympos Golf Kulübü ve Ulusal BGK’dan 21 sporcudan 9’u kadındı
  • Haber444
  • Spor
  • Golf Akademisi, Olympos Golf Kulübü ve Ulusal BGK’dan 21 sporcudan 9’u kadındı

Golf Akademisi, Olympos Golf Kulübü ve Ulusal BGK’dan 21 sporcudan 9’u kadındı

ABONE OL
5 Temmuz 2022 17:06
Golf Akademisi, Olympos Golf Kulübü ve Ulusal BGK’dan 21 sporcudan 9’u kadındı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Bayanlarda ise Bodrum Golf Kulübü’nden Zeynep Süalp 228 (+12) toplam puanla birinci, Antalya Gençlik Golf Spor Kulübü’nden İrem Demir 229 (+13) toplam puanla ikinci sırada yer aldı. Kemer Golf Kulübü 230 (+14)’dir. ) toplamda üçüncü sırada yer aldı.

2022 TGF Türkiye Golf Turnuvası’nda erkeklerde Can Gürdenli ikinci, Berk Çelik üçüncü, kadınlarda Sude Bay ikinci ve İrem Demir üçüncü oldu.

TGF Türkiye Golf Turu Erkekler Şampiyonu İbrahim Tarık Aslan, “Başkanımız Yıldırım Demirören’e ve federasyon çalışanlarına, Sueno Golf Kulübü’ne ve Korkmaz ailesine her zaman yanımda oldukları için teşekkür ediyorum” dedi. Bayanlar şampiyonu İrem Demir, “Bu zorlu mücadelede 9 ayağımızı da bitirdik. Herkesin bana göre büyük bir mücadele verdiğini düşünüyorum ve bu kutlama için ben varım. Başkanımız Yıldırım Demirören’e, tüm federal çalışanlarımıza, tüm federal çalışanlarımıza betexper teşekkür ediyorum. milli takım antrenörleri Erol Şimşek ve Nejla Gerçek, antrenörüm Bekir Kara.”

Brezilya basınına göre tecrübeli bir isim ile orta sahayı güçlendirmek isteyen Botafogo, Lazio’da Lucas Leyva ve Fenerbahçe’de Luis Gustavo ile ilgileniyor.

Botafogo, Fenerbahçe ile Luis Gustavo’nun 2023 yılına kadar sözleşmesi devam ederken, görüşmelere devam ederek Brezilyalı futbolcuyu ülkesine geri döndürmek istediğini açıkladı.

Botafogo’nun adayları arasında yer alan bir diğer isim de sözleşmesi Haziran ayında sona eren ve futbolcunun fahiş ücreti nedeniyle isim vermenin zor olduğu söylenen Lucas Lucas Leyva.

A Milli Erkek Voleybol Takımı, Avrupa Voleybol Federasyonu (CEV) tarafından düzenlenen Avrupa Altın Ligi A Grubu açılış maçında Slovakya’yı 3-0 mağlup etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.