DOLAR 32,3695 0.15%
EURO 34,9616 -0.32%
ALTIN 2.324,070,21
BITCOIN %
Mersin
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Haber Ajansı’na (DHA) açıklama yapan

Haber Ajansı’na (DHA) açıklama yapan

ABONE OL
18 Kasım 2022 10:37
Haber Ajansı’na (DHA) açıklama yapan
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

MKE Ankaragücü sağ beki Oğuz Ceylan, teknik direktör Ömer Erdoğan’ın göreve geldiği Alanyaspor maçından sonra formlarının düzeldiğini söyledi.

Ankaragücü’nün sahada ne yaptığını bilen bir ekibe sahip olduğunu kaydeden Ceylan, “Bu iyi bir süreç. Bunu Fenerbahçe karşısında aldığımız sonuca yansıtırsak Ankaragücü için çok iyi bir maç çıkaracağımızı düşünüyorum. Evimizde tek maç kaybedeceğimizi düşünmüyorum. Beşiktaş maçında da boş goller yedik. Futbolda iyi bir iş çıkardık. Arkamızdaki itici gücün büyük hayranlarımız olduğunu biliyoruz. Bu oyunu favorisen kazanabiliriz. Fenerbahçe iyi durumda bir takım, saygımız sonsuz ama zor bir döneme girdiler. Taraftarlarımıza iç sahamızda yaptığımız baskının bize iyi geleceğini düşünüyorum.”

ÇANKAYA: TAKIMIMIZLA MAÇLARIMIZ BİZE İLAVE MOTİVASYON VERİYOR

Öte yandan MKE Ankaragücü’nün başarılı savunma oyuncusu Atakan Çankaya, şunları söyledi: Fenerbahçe maçı her maç kadar önemli ve sahada iyi bir sonuç almak istiyorlar.

Dönemimin başından beri iyi oynadığını ancak bunu sonuca yansıtmadığını anlatan Çankaya, “Takımımızda takım çalışması çok iyi. Ayrıca favorisen giriş 2 galibiyet aldık. Bu güzel uyum gelecekte de  devam ederse ligin zirvesine ulaşabileceğimizi düşünüyorum. Ankara’da oynadığımız maçlarda çok iyi oynuyoruz ve seyircimiz var, bu da bize ekstra motivasyon sağlıyor. Fenerbahçe şampiyonaya çok iyi başladı.  Avrupa Ligi’nde ve Türkiye’de iyi gidiyorlar. İkimiz de elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz ve sahadan onlara karşı  iyi bir sonuçla ayrılacağımızı düşünüyorum” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.