DOLAR 32,5174 0.07%
EURO 34,9558 -0.12%
ALTIN 2.438,260,12
BITCOIN %
Mersin
27°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hakkında yorum yapıyor

Hakkında yorum yapıyor

ABONE OL
10 Eylül 2022 22:04
Hakkında yorum yapıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Sevilla taraftarları Marcao’ya umutsuzca ihtiyaç duyuyor ve durumu profesyonel forumda dile getirdiler.

Sivasspor’un bu sezon takıma seçilen Clinton N’jie, Murat Paluli, Charis Charisis, Dia Saba, Robin Yalçın, Karol Angielski ve Yazgı Keita ile sözleşmeleri bulunuyor. Demir Grup Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, 4 Eylül Stadyumu’nun basın toplantı salonunda imza töreni sırasında açıklamalarda bulundu.

Otyakmaz, “Geçen sezondan sonra 9 oyuncuyla yollarımızı ayırdık. Kulübümüze yaptıkları hizmetlerden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Bizden ayrılan  futbolcuların yerlerini almak için teknik direktör Rıza Chambai’nin tavsiyelerine güveniyoruz. Sıralamalar başladı. Bu transferlerle birlikte yaş ortalamamız 31’den 28’e yükseldi. Mevcut grubumuzdaki sporcular ile intobet birlikte önümüzdeki haftalarda ortama alışarak kadromuza puan katacaklarına ve Avrupa müsabakalarında ülkemizi başarıyla temsil edeceklerine  inancımız tamdır. Yeni transferimizi memnuniyetle karşılıyor ve sakatlıktan uzak başarılı bir dönem geçirmeyi umuyorum” dedi.  Malmö  Kupası finaline karşı taraftarlarımıza ücretsiz dağıtılan, güçlü bir destek aldık Turun yeniden başlaması için bilet alarak güçlü stand desteği oluşturacağız Yarın Malmö’deki maçımız 3-1 dezavantajlı başlasa da, ancak takımımızın buna inandığını düşünüyoruz. , stat atmosferini ve ev sahibi avantajını bir kenara bırakacak, son damlasına kadar mücadele edecek ve kazanmak için ellerinden geleni yapacaklardır.Tur Son iki maçtaki oyunumuz bize bunu  gösterdi. Taraftarlarımızın stadı intobet giriş tek bir boş koltuk bırakmadan doldurmasını istiyoruz. Takımımızın yarın motivasyonlarına gerçekten ihtiyacı var.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.