DOLAR 32,5121 -0.09%
EURO 34,9697 0.35%
ALTIN 2.433,330,43
BITCOIN %
Mersin
30°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hep böyle bir şeyi hayal etmiştim

Hep böyle bir şeyi hayal etmiştim

ABONE OL
5 Temmuz 2022 16:51
Hep böyle bir şeyi hayal etmiştim
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Antrenör Rıza Çalımbay, “Bugünlerde sizi buraya getirdiğim için çok mutluyum. Doğup büyüdüğüm yer burası. Yolda yürürken çocukluğum geliyor aklıma. Hep bunu hayal etmiştim. Teşekkürler. Bütün ekiple burada olmak istiyoruz ama bazı arkadaşlarımız gelemiyor.Size de selamlarını gönderiyorlar.Şimdi Avrupa’ya gidiyoruz.Burada bana göre sadece futbolcu etkisi var. Taraftar on ikinci değil, birinci. Sizsiz maçı bile kazanamazdık. Herkese bol şans” dedi.

Sivas Belediye Başkanı Hilmi Alim, “Muhteşem bir günde yanınızdayız. Sivas olarak inanıyoruz ki ‘bu kupa gelecek’ dedik ve bu kupa Sivas’a geldi. Tüm Sivaslılar adına teşekkür ediyorum Başkan. Mecnun ve ekibi.”

Polonya medyası ve Foot Mercato’ya göre Ligue 1 takımlarından Lens, Paris Saint-Germain’e dönmesi beklenen Arnaud Kalimundo’nun renderbet yerini doldurmak için harekete geçti.

Tüm bu iddiaların ardından zaten başarılı olan forvetin Lens forması giydiği bir fotoğrafı da sızdırıldı.

İşte o fotoğraf:

Bu fotoğrafın ardından Lens-Buksa görüşmeleri olumlu sonuçlanmış gibi görünüyor…

Emre Akbaba’nın geçen sezonun başında eski takımı Aytemiz Alanyaspor’a kiralanması, burada önerdiği futbolla eski günlerine döndüğünü gösterdi. Yıldız bir orta saha oyuncusu, 40 maçta 13 gol attı ve 6 gol attı. Bu şartlar altında Galatasaray’ın başkan adayları Dursun Özbek ve Eşref Hamamcıoğlu, yıldız futbolcu için gelecek tekliflerin değerlendirmeye alınmayacağını söyledi.

teklifi reddetmek

Aynı şekilde Akdeniz, Emre’yi kadrosuna geri almak isterken, tecrübeli futbolcu kendisine yapılan diğer teklifleri de geri çevirdi. Kariyerine sarı-kırmızılı forma altında devam etmek isteyen 29 yaşındaki futbolcu, “Yeniden Galatasaray formasını giyip kulübe dönmek için sabırsızlanıyorum.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.