DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
Mersin
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Her sektöre yaptığımız yatırım sadece kelimelerle değil
  • Haber444
  • Spor
  • Her sektöre yaptığımız yatırım sadece kelimelerle değil

Her sektöre yaptığımız yatırım sadece kelimelerle değil

ABONE OL
25 Ağustos 2022 17:02
Her sektöre yaptığımız yatırım sadece kelimelerle değil
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Yeteneklerimiz sayesinde doğada kendini gösteriyor. Olimpiyatlar ve birçok uluslararası kuruluş bununla gurur duyuyor ve meyvelerini vereceğine inanıyor. Biz ona inanıyoruz. Buraya binlerce sporcu gelecek. Kardeşliği güçlendirecekler. Spor birlik demektir, aşk demektir, bir arada olmak demektir. Konya’mızın olağanüstü meritslot misafirperverliği sayesinde buradan çok güzel anılarla ayrılacaklarına inanıyoruz. Size unutulmaz anılar bırakacaklar. Bu anlamda emeği geçen ve katkı sağlayan herkese tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

“Maçtan sonra tesis ülkemiz genelinde kullanılacak.”

Geçtiğimiz hafta Konya’da olimpik havuzu açtıklarını hatırlatan Kasapoğlu, “Yüzme ehemmiyet verdiğimiz branşlardan biri ve ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ projesiyle Konya bu anlamda gene öncü şehirlerden bir tanesi. Bilhassa teşekkür ediyorum. Konya’da yüzmeyi öğrenmek isteyen her insana yüzme öğretiyoruz. Ülkemizin dört bir yanında öğretiyoruz. Olimpik havuzumuz, tüm bu tesisler inşallah oyunlar sonrasında tüm ülkemize hizmet verecek. Sadece yerelde değil, ulusal ve uluslararası alanda da büyük  katkı sağlayacaklar. Spor ve spor turizmi adına önemli bir etkinliği birlikte yaşamak dileğiyle. Atletizm pisti açıldı. Orada çok spor yapacağız, meritslot giriş çok antrenman yapacağız ve çok sayıda genç büyüyecek. Basketbolun en çok ilgilendiğimiz sektörlerden biri olduğunu biliyoruz. En popüler branşlardan biri. İnşallah bu süreç Konya’mız için, ülkemiz için spor için, insanlık için hayırlı olur” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.