DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
Mersin
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Her yıl takımımıza birkaç genç oyuncu getirmek istiyoruz
  • Haber444
  • Spor
  • Her yıl takımımıza birkaç genç oyuncu getirmek istiyoruz

Her yıl takımımıza birkaç genç oyuncu getirmek istiyoruz

ABONE OL
22 Temmuz 2022 17:47
Her yıl takımımıza birkaç genç oyuncu getirmek istiyoruz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Bu durumda, bunu bir fırsat olarak kullanmanız gerekir. Takımın yerliler ve yabancılar arasında iyi dostluk ilişkileri var. Birbirlerini de taşıyacaklar. Kamp yaparken çok eğleneceksiniz. İyi çalışıyoruz. Daha az konuşup daha çok çalışacağız. İnşallah bu sefer gemiyi güvenli bir şekilde kıyıya çekebileceğiz. Eminiz Takımımıza güveniyoruz. Sonuçta  geçen sene Türkiye Kupası finalinde oynayan bir takımımız var. Yurt dışından uzakta olanlar için bir gün daha izin aldık. Yarın  daha fazla olacak. Majid Hosseini ve Mario Gabranovic milli takım kampında oldukları için ekstra tatil süresi sağladılar. Yeniden birlikte olmak istediğimiz isimler var.  Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’ne gideceğiz ve en kısa sürede 2. Etap’ta orada çalışacağız. Tüm kadromuza kavuştuktan ve iş yolunda gittikten sonra sistemi kuracağız. İyi bir takım olacağını söyleyebilirim.”

“CENK GÖNEN ve MUSTAFA PEKTEMEK ile Sözleşme”

Sözleşmesi biten oyuncuların bunu anlayıp anlamadığı sorulduğunda Atan, şunları söyledi: “Cenk Genen ve Mustafa Pektemek var. Kulübümüz yakında duyurusunu yapacaktır. Burada hiçbir oyuncuya ön yargılı davranmıyorum. Tanıma ile devam edeceğiz. Bakalım oyun sistemimize nasıl tepki vereceksiniz. Önceliğimiz topa sahip, cepheye çok baskı yapan ve mümkün olduğu kadar çok oyuncuyu üçüncü bölgeye alabilen bir Kayserispor yaratmak. Bunun için çalışmaya devam edeceğiz. Bu oyun için uygun oyuncuları betclub bulmaya çalışacağız. Analizler, oyuncuların oyundaki tepkilerine göre uygun olduğunu gösteriyor. Bu yüzden onlardan en iyi şekilde yararlanacağımızı düşünüyorum. Umarım çoğumuz iyi vakit geçiririz.”

Teknik direktör Dimitris Itoudis liderliğindeki takımı güçlendirmek için çok çalışan Fenerbahçe Beko’nun gündemine oturan Tonye Dzhekiri, UNICS- Kazan’dan Ayrılırken.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.