DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
Mersin
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Herkes performansını geliştirmeli

Herkes performansını geliştirmeli

ABONE OL
5 Ekim 2022 15:15
Herkes performansını geliştirmeli
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

İyi kalecilere sahip olduğunu söyleyen Fransız teknik adam, “Herkes performansını geliştirmeli. kendi performansı. Mert ortalama bir sene forma giymedi. Sakatlık bölgesine %100 güven duyması gerekiyor. İki  genç  kalecimiz var. Oynarlar, fırsatlar bulurlar. Elsing de bu takımda bir şampiyonluk kazandı. Kalecilerimize güveniyoruz. Henüz sezonun başındayız. Performansımızı  birlikte geliştirmek istiyoruz. Geçen hafta bizim için iyi bir hazırlık haftasıydı ve bu hafta maçlarımıza sahabet hazırlanmaya devam edeceğiz. ”

“Pazar günü DELE ALLI’yı sahada görebilirsiniz”

Valerian İsmail, Dele Alli’nin şu anda sadece Fenerbahçe derbisine katılabileceğini, aksi takdirde daha sonra bir tarihte yer alacağını söylemenin zor olduğunu söyledi ve sözlerini ekledi. sözleri şöyle:

“Pazar günü Dele Alli’yi sahada görebileceksiniz. İlk 11 hakkında yorum yapmak için henüz çok erken ve maça hazırlanmak için hala çok zaman var. Milli takımdan dönen sahabet giriş oyuncularımız var. Sağlıklı ve düzenli bir şekilde dönmeleri de bizim için önemlidir. Günlük olarak izliyoruz, şu anda yorum yapmak çok zor. ”

Spor Toto Süper Lig’de 8.  2 Ekim Pazar günü Fenerbahçe’yi konuk edecek olan Beşiktaş, iki günlük aradan sonra maç hazırlıklarına başlayacak.

Milli takımdan Emre Alim dışında Berkay Vardar, Kevin N’Koudou, Arthur Masuaku, Jackson Muleka, Romain Saiss ve Wout Weghorst, Rachid Ghezzal ve Nathan Redmond da bireysel olarak çalıştı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.