DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
Mersin
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hiç oyundan vazgeçmeyen bir takım var

Hiç oyundan vazgeçmeyen bir takım var

ABONE OL
16 Haziran 2022 15:07
Hiç oyundan vazgeçmeyen bir takım var
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Aslında onlara çok yakışıyor,bence onlar da öyle Gerçekten kimlik. Zor da olsa nasıl kazanacağımızı biliyoruz. Tabii ki şu anda oldukça büyük bir avantajımız var. Bundan sonra ne olacak bilmiyorum, 1 veya 3 yeterli ama sonraki iki maçta, biz Arzu, dinlenmeye hevesli olmalıyız.Geldiğim gün de dediğim gibi aslında iş bitene kadar Denizli’nin bu şekilde ligde kalması yakışıyor.Taraftarlara da teşekkür etmek istiyorum, özellikle kalabalık dolu tribünleri ve son dakikaya kadar bizi desteklediler.Burada da yanlış golü attık yoksa böyle kırmızı kart görürdük.O nedenle son dakikalarda ortam gergindi, hakeme teşekkür ediyorum. Orta sahada bir maç oynadı. Menenenspor iyi oynadı. Demek ki maçı izlediğimizde iyiyiz ve nasıl kazanacağımızı biliyoruz. Umarım haftayı o tempoda bitirebiliriz” dedi. (İHA)

Spor Toto Süper Lig’e iki hafta önce resmen veda eden Göztepe, VavaCars, normal sezonda deplasmanda Fatih Karagümrük’ü 3-1 mağlup ederek galibiyet serisini 13’e çıkardı. Son olarak 22 Ocak 2022’de Medipol Başakşehir’i deplasmanda 2-1 yenen sarı-kırmızılı ekip, son 13 maçından 12’sini kaybederken sadece bir beraberlik ile ayrıldı. Göztepe bu dönemde 37 gol atmasına rağmen melbet sadece 12 kez fileleri havalandırdı. Gorztepe, Çin Süper Ligi tarihinin en kötü dizisini yakalayarak taraftarlarını ve camiasını hayal kırıklığına uğrattı.

Sarı-kırmızılı takımın sezonun dördüncü teknik direktörü Zelda Saboncu, çok zorlu bir süreçten geçtiklerini söyledi. Turnuvanın geri kalanında genç oyunculara karşı oynayacağını söyleyen Sabangcu, “Şu anda organizasyonu yöneten başkanımız başkanımız. Kulüp el değiştirse de bunu görmezden gelmeden yapacak. Kalan 2 maçın 4’ünü gören altyapı oyuncularının sayısını artırmak için çok çalışıyoruz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.