DOLAR 32,3390 0.17%
EURO 35,1207 -0.19%
ALTIN 2.237,86-0,24
BITCOIN %
Mersin
16°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hüseyin Eroğlu: “İlk yarının son 3 maçında 9 puan almak istiyoruz”
  • Haber444
  • Spor
  • Hüseyin Eroğlu: “İlk yarının son 3 maçında 9 puan almak istiyoruz”

Hüseyin Eroğlu: “İlk yarının son 3 maçında 9 puan almak istiyoruz”

ABONE OL
28 Aralık 2022 15:43
Hüseyin Eroğlu: “İlk yarının son 3 maçında 9 puan almak istiyoruz”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Spor Toto Birinci Lig’de geride kalan 3 maçı da kazanarak üst sıralara çıkmak istediklerini söyledi. Samsunspor, Spor Toto Lig 1’de Yeni Malatyaspor ile 17. hafta karşılaşması öncesinde baş antrenör Hüseyin Eroğlu yönetiminde Nuri Asan Tesisleri’nde çalışmalarını sürdürüyor.

Hüseyin Eroğlu, eğitimin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Lig ve kupa müsabakalarında sekiz maç kaybetmediklerini vurgulayan Eroğlu, şöyle konuştu: “Çok iyi oynadık. Son birkaç maçta aldığımız sonuçlar bizi çok önemli bir ana taşıyacak. Denizlispor engeli O maç puan, pozisyon ve ligdeki konumumuz açısından çok önemliydi. Kalan 3 maçı da aynı golle oynamamız lazım.

Saha içi organizasyon bizi yukarı kaldırdı. Yeni Malatyaspor maçını da kazanmamız gerekiyor. Çok zorlu bir ligde oynuyoruz. Mücadele etmeden maç kazanamazsınız” dedi. “Son 3 maçı ilk yarıda 9 puanla bırakmak istiyoruz” Hüseyin Eroğlu, kalan 3 totobo maçı da yenilmeden atlatmak için çalıştıklarını belirterek, “Eyüpspor puan avantajıyla önde gibi görünüyor. Kendi yaptıklarımız da önemli. Kendimizi stabil tutmak istiyoruz. Bu süreçte kaybetmeyin.

Önemli ama kazandığında çok fark ediyor. Bir sonraki maçı kazanıp nasıl gideceğine bakmamız lazım. Kazanalım diğer rakiplerin ne yaptığı önemli değil. Kazandıktan sonra değerlendirebiliriz. Planımız şu son 3 maçtan ilk yarıda 9 puanla ayrılmak. İlk yarı totobo giriş bittiğinde bu bizi çok iyi durumda tutacak.

Yeni Malatyaspor’u hafife alamayız. Deplasmanda 8 puanlı bir takımları var.17. olabilirler. Ama çok oyun oynadılar. Hasan Özer gelince çıkışı tuttular.Rakibi hep ciddiye almak zorundayız. Rakip ister meskende ister mansapta Samsunspor gibi olmalıyız Karşılarına öyle çık öyle gidiyoruz. Gole giden yolda her maçı kazanalım” dedi. “Oyun ve oyuncu gelişimi hakkında konuşmaktan yanayım” Hüseyin Eroğlu, mevcut süreçte kadro dışı bırakılan oyunculardan, lisanssız oyunculardan bahsetmek yerine takımın yükselen performansının konuşulması totobo kayıt gerektiğine işaret ederek, Hüseyin Eroğlu, “Ben oyuncu kadrosuna odaklandım.

Henüz Lisanslı Tomane ve Diomande takımla çalışıyor. Bu yeni bir şey değil. Yönetimle birlikte karar vereceğiz. Takım oyuncularının performansı, oyun ve oyun gibi bize katkı sağlayan unsurlar olduğunu düşünüyorum. Oyuncuların gelişimi Kupayla birlikte son 4 maçımız var Oyuncularımızın performansı çok önemli Her oyuncumuzdan en yüksek performansı almamız lazım Her şey yolunda gidiyor Katılan oyuncuların performansına bakıyoruz Yunus Emre Çift ve Ali Ülgen Gelişmeler kaydediliyor Ali Ülgen kariyerinde olmayan istatistikleri alıyor Muhammet Ali Özbaskıcı ve Kadeem Harris devreye giriyor Ben oyun ve oyuncu gelişiminden bahsetmekten yanayım.

Büyük transferler sakat oyuncuların dönüşü ve taraftarların gelmesi bunlar aslında bizim için bir transfer şimdi post oyuncularının performansından bahsetmek lazım tek düşüncem benimle birlikte çalışan oyuncuların katkıları çünkü hedeflerimize böyle ulaşıyoruz” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.