DOLAR 32,4924 0.24%
EURO 34,5951 0.27%
ALTIN 2.472,43-0,42
BITCOIN %
Mersin
23°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İki daha dikkatli olsaydık durum şöyle olurdu
  • Haber444
  • Spor
  • İki daha dikkatli olsaydık durum şöyle olurdu

İki daha dikkatli olsaydık durum şöyle olurdu

ABONE OL
28 Haziran 2022 17:08
İki daha dikkatli olsaydık durum şöyle olurdu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Bazen önemli olduğunda oyuncuların bu şekilde hata yapması kolaydır. 2-2 alırsın ve bu çok önemli. Motivasyon ve akran etkisi. Oyunun ritmi bize geçti ve eğer dikkatli olursak , başka yere hareket ederdi.Penaltılarda elenirsen başka, böyle gol atıp elenirsen başka.İlk yarı 2-0 da gidebilirdik. 1- 1’den sonra bir boşluk daha kaçtı. Sivasspor’u tebrik ederiz. Taraftarlarımıza teşekkür ederiz”

Demir Grup Sivasspor başkanı Mecnun Otyakmaz, maçın ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kupayı müzelerine taşımanın mutluluğunu dile getiren Otyakmaz, “Tarihte ilk kez finalde olmaktan ve kupayı kazanmaktan dolayı mutluyuz. Çok zor bir süreçten geçen Kayserispor’u tebrik ediyoruz. Çok önemli bir eleme döneminden geçti.Takım bize karşı geldi.Başkan Bernard’a ve yönetimine adaletlerinden dolayı teşekkür ediyorum.Bugün iyi oynayan, zorlayan ve maçı kazanan bir Sivasspor vardı.Teknik ekibi tebrik ederim. ve oyuncularımız. Bu Sivas’ın herkese hediyesi” dedi.

“Ülkemizi temsil etmek inanılmaz bir gurur ve onurdur”

Türkiye Kupası’nı kazandıklarını ve Avrupa Ligi play-off’larına katılma hakkını elde ettiklerini kaydeden Otyakmaz, “Üçüncü kez üst üste Avrupa’ya betosfergitme hakkını kazandık. Ülkemizi temsil ediyoruz Geçen sene Sözlü Lig play-off’larında elendik artık play-off’lara başlayacağız inşallah Avrupa Ligi’nde grup aşamasında kalabiliriz ve yolumuza devam ederiz.Bir Avrupa Sözlü olacak Şanstan sonra lig.Bu bizim gururumuz.Başkanlığım döneminde 8 kez Avrupa’ya gitme hakkımız oldu.Bir tanesine gidemiyoruz.Birinde play-off kurbanı olduk.Ülkemizi temsil edeceğiz. Altıncı kez. Bu gerçek bir gurur. Terleyen herkese teşekkür etmek istiyorum.”

“Bu maçı kazanamazsak çok zorlu bir süreçle karşı karşıya kalacağız”

Yaz aylarında güçlü bir takım kurmaya çalışacaklarını söyleyen Otyakmaz, “Her şey bu kupayı alıp almamamıza bağlı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.