DOLAR 32,3407 0.27%
EURO 35,1402 -0.01%
ALTIN 2.312,101,53
BITCOIN %
Mersin
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İlk yarıdaki oyun bizim kalitemizde değildi
  • Haber444
  • Spor
  • İlk yarıdaki oyun bizim kalitemizde değildi

İlk yarıdaki oyun bizim kalitemizde değildi

ABONE OL
18 Kasım 2022 10:40
İlk yarıdaki oyun bizim kalitemizde değildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

İlk yenilgiyi geri aldık. Tabii ki üzüldük. Özellikle ilk yarıda oyun bizim kalitemizde değildi ve bunu anlıyoruz. Hem yavaş  hem de geriye doğru oynadık. Daha ileri oynamalıydık. İkinci yarıda rakip sahada biraz daha oynadık. Bitirme problemimiz devam etti. Yaptığımız midler, midlerin kalitesi, kendi oyuncumuzla tanışmak gibi sorunlarımız yeniden ortaya çıktı. Rakip kaleye yakın savunmada mottobet da iyi oynadı.

Yargıçlarla uğraşmaktan bıktınız

Türkiye’deki VAR sistemi bugün  çalışmadığını kanıtladı. Mevcut  VAR hakemleri bu lig için yetersiz ve tehlikeli. Golümüze VAR tarafından karşılık verildi, ancak hentbol rakip ceza sahasında penaltı olmalıydı. VAR hakeminin uyarı vermesi gerekirdi. Yargıçlarla konuşmaktan bıktım. Hakemlerin Galatasaray taraftarını kızdırmak için atandığını kesinlikle söyleyebilirim. Arda kardeşler, Yaşar Kemal Uğurlu, bu karşılaşmalar hem oyuncuları hem de mottobet giriş taraftarları kızdırmak için tasarlanmıştır.

Galatasaray’ın hakları yıllarca uzatıldı

Artık kötü niyet aramaya başladık. Fazla uzatmak ve kaleciye  sarı kart göstermemek ne büyük talihsizlik… Türk futbolunun en büyük sorunu hakemler. Hakemlerin maçları durdurması veya oynamaması. Mevcut VAR hakemlerinin fiksasyonu bence Türk futbolu için rahatsız edici ve tehlikeli hale geldi. Galatasaray’ın hakları uzun yıllar uzatıldı. VAR hakemlerinin maça etkisi bizleri üzdü. Şikayet ediyoruz, memnun değiliz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.