DOLAR 32,4613 0.26%
EURO 35,1976 -0.01%
ALTIN 2.324,490,22
BITCOIN %
Mersin
22°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İmzalayarak yeni bir takvime geçmek için çalışmalarına devam ediyor
  • Haber444
  • Spor
  • İmzalayarak yeni bir takvime geçmek için çalışmalarına devam ediyor

İmzalayarak yeni bir takvime geçmek için çalışmalarına devam ediyor

ABONE OL
5 Temmuz 2022 16:51
İmzalayarak yeni bir takvime geçmek için çalışmalarına devam ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

İmza törenine Başkan Yardımcımız Sayın İsmail Mert Fırat ve Futbol Koordinatörümüz Sayın Emre Yıldız katıldı.” ifadeleri kullanıldı.

U19 Premier Lig’in 36. haftasında Yucate Keseris Sports, Trabzonspor’u 2-1 mağlup etti.

İstatistikler: Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu yan alanı

Hakemler: Cem Eray Eşmekaya, Erkan Kırçıl, Ahmet Çıtak, (4′ Hakem: Yusuf Uğurlu)

YUKATEL KAYSERİSPOR U19: Tolun Orhun, İzzet Kamberlioğlu (Min.82 Serhat Işık), Muhammed Ali (Min.77 Enes Koçoğlu), Göktuğ Yayla, Bilal Ceylan, Kürşat Babaoğlu, Berat Eskin, Emincan Uysal (Min.77 M.Bilal Asil) , Ethem Balcı, Mehmet Eray Özbek (Min.82 Eray Tokat), A.Kağan Malatyalı (Min.53 Berkan Aslan)

TRABZONSPOR U19: Muhammet Buyruk, Arif Yavaş, Tacettin Sağlam, Göktuğ Yılmaz (Min.80 Yunus Emre), Süleyman Cebeci, Alaattin Mumci (Min.65 Ali Alperen) Batuhan Günaldı (Min.80 Salih Güven), sahabet Veysel Sönmezsoy (Min.85) ) ) Batin Öztürk), Emre Koskor, Ali Şahin, Muhammed Mustafa (85 dakika Muhammet Berkay)

Goller: 3 dakika Ethem Balcı) (Yukatel Kayserispor U19) 12 dakika Süleyman Cebeci ve 66 dakika Muhammed Mustafa (Trabzonspor)

Sarı kart: Göktuğ Yayla ve Mehmer Eray (Kayserispor U19) Batuhan Günaldı (Trabzonspor)

Türkiye Voleybol Federasyonu Milli Takım Sezon Karşılama Gecesi İstanbul’da bir otelde düzenlendi. Geceye Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ve menajeri A Milli Bayanlar ve Adem voleybol takımı üyeleri katıldı. Geceden ilk açıklama, TVF Baş Mehmet Akif Üstündağ, Türk voleybolunun çok iyi bir seviyeye geldiğini ve daha da iyiye gideceklerini vurgulayarak, “Sahada çok güzel şeyler görüyoruz. Sahadakiler dışında tribünlerdeki başkanı düşünelim.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.