DOLAR 32,3343 0.24%
EURO 35,1282 -0.02%
ALTIN 2.302,671,12
BITCOIN %
Mersin
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İnsanları bulun ve mahkum edin dedi

İnsanları bulun ve mahkum edin dedi

ABONE OL
25 Ağustos 2022 14:15
İnsanları bulun ve mahkum edin dedi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Beşiktaş, hücum sahasındaki şanslarını artırmak için 1. lig takımlarından Bandırmaspor’da forma giyen Philip Keni’yi kadrosuna ekledi.

Siyah beyazlılar, Bandırmaspor’a 900.000 € değerleme ve 400.000 € bonus ile toplam 1.3 milyon € Philippe Keny transfer ücreti ödeyecek. Kartal, pekinbet bir sonraki satışta Senegalli futbolcuların eski kulübüne %15 hisse verecek.

başkan dedi

Radiospor’un Anadolu Ateşi programında Salim Manav ile konuşan Bandırmaspor Yönetim Kurulu Başkanı Onur Göchmez, şunları söyledi: “Beşiktaş ile prensipte anlaştık. Verdiğiniz rakam doğru. Kenya’daki start bizim için sürpriz oldu. (Ayansspor)

Son Süper Lig  şampiyonu Bordo Blues, yeni sezonda Devler Ligi arenasında mücadele edecek. Trabzonspor, Şampiyonlar Ligi grubunda kalmak için eleme turlarında oynuyor. Fenerbahçe’nin Dinamo Kiev’e düşmesinin ardından Kupa 1’de temsilcimiz Fırtına’nın olası rakibi bu turda belirlendi.

Danimarka devi Kopenhag’ın yanı sıra; Karadeniz takımının olası rakipleri Crvena Zvezda – Pyunik, Sheriff – Viktoria Plzen ve Ludogorets – Dynamo Zagreb maçının galipleri  olacak.

Trabzonspor kura çekimi 2 Ağustos saat 13:00’de yapılacak. Trabzonspor turu kaçırırsa, kura çekimi 25 Ağustos’ta yapılacak. pekinbet giriş Bordeaux Blues, playofflara kalamaması durumunda UEFA Avrupa Ligi’ne devam edecek.

Şampiyonlar Ligi ön eleme maçında Dinamo Kiev’e mağlup olan Fenerbahçe’de bir golcü eksikliği bariz belliydi. Her iki maçta da sarı ve mavili oyuncular bundan habersizdiler ve penaltılar dahil birçok pozisyona girdiler.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.