DOLAR 32,3578 0.11%
EURO 34,9839 -0.29%
ALTIN 2.323,860,20
BITCOIN 22818871,33%
Mersin
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İstanbul’da oynayacak ve Türkiye’nin ilk resmi maçında forma giyecek. kariyerinde yeni Ay yıldızı ceketi giyiyor
  • Haber444
  • Spor
  • İstanbul’da oynayacak ve Türkiye’nin ilk resmi maçında forma giyecek. kariyerinde yeni Ay yıldızı ceketi giyiyor

İstanbul’da oynayacak ve Türkiye’nin ilk resmi maçında forma giyecek. kariyerinde yeni Ay yıldızı ceketi giyiyor

ABONE OL
5 Temmuz 2022 17:08
İstanbul’da oynayacak ve Türkiye’nin ilk resmi maçında forma giyecek. kariyerinde yeni Ay yıldızı ceketi giyiyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Gökdeniz Bayrakdar ve Bünyamin Balcı, Frankfurt Havalimanı’nda TAV Antalyaspor’da düzenlenen Umut milli takım antrenman kampına katıldı. Bünyamin Balcı ve Gökdeniz Bayrakdar, UEFA U21 UEFA Avrupa Şampiyonası 2023 grup elemeleri için hazırlık kampına katılacak, Umut 10 Haziran Cuma günü İstanbul’da ve 14 Haziran Salı günü deplasmanda Kazakistan ile oynayacak Danimarka Takımı, ay ve yıldız formaları ile başarılı olacak. . Hazırlanmaya devam edin.

Bünyamin Balcı bu kez 34 maçta forma giydi ve Fraport TAV Antalyasport’ta 2 gol 4 asistle katkı sağladı. Gökdeniz Bayrakdar bu sezon takım için 29 maçta forma giydi. Gökdeniz Bayrakdar bu maçlarda takımına 2 gol 1 asist yaptı. Hacı Wright ve Freddy, Fraport TAV Antalya Spor formasıyla başarılı olurken, kendi ülkelerinin milli takımlarına da çağrıldılar.

Alpaslan, voleybol milli takımı takviminin bir şeyler getirmesini umduğunu belirterek, “Avrupa Altın Ligi’nde Filenin Efes’i 3-0 mağlup etmesi hepimizi güldürdü. Anadolu’nun ünlü şehirlerinden biri olan Ella’da Halkımızdan büyük destek. Zee’de maç… A Milli Erkek Voleybol Takımımızı salonlarda takip eden ve bizimle dans eden herkese teşekkür ederiz.Milli takımımız 1 Haziran Çarşamba günü Avrupa’da Altın Lig’in ikinci maçı deplasmanda Portekiz’e karşı, ardından , 5 Haziran’da Trabzonspor’da oynanacak Portekiz maçının onwin rövanş maçı için sahaya çıkacak. Trabzonluları ağın Efes’i forumu üzerinden desteklemeye davet ediyoruz.”

Alpaslan, “Efes of the Net, Avrupa Altın Ligi, Challenger Cup, Avrupa Şampiyonası Elemeleri, İslami Dayanışma Oyunları, Akdeniz Oyunları, Dünya Şampiyonalarında mücadele edecek, Net Sultan ise Uluslar Ligi, Akdeniz Oyunları, Dünya Şampiyonalarında mücadele edecek.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.