DOLAR 32,3326 0.25%
EURO 35,0475 -0.23%
ALTIN 2.283,870,29
BITCOIN %
Mersin
21°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İşte Deniz Çoban’ın bir yazısı

İşte Deniz Çoban’ın bir yazısı

ABONE OL
15 Eylül 2022 21:21
İşte Deniz Çoban’ın bir yazısı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Sezon başında hakemlere ilk beş haftalarının dördüncü maçını verirseniz ve bu dört maç dört takımlı oyunlarsa; ya aday gösterme sisteminde bir yanlışlık var ya da personel yanlış bir şey yargılıyor. Kardeşlerin bug ve harita standartları yok. 8 yaşında, Denswil elini Ümit Nayir’in yüzüne koydu ve penaltı kazandı. Bir kart çıkmalıdır. Hakem devam edin dedi, VAR  müdahale etmeyince net penaltı kaçırıldı.

20 yaşındayken Dorukan’ın eli Gheorghe’nin sırtında belirdi. Ama cezayı resimden netleştiremiyorum, bence hakimin sonucu saygı duyulması turbobet gereken bir pozisyon. 45+2’de Dorukhan Gheorghe’nin kolunu çekiyor ve düşüyor. Topu kontrol eden Ümraniye’li oyuncu blok yapmaya çalışıp yön değiştirdiğinde hala yerdeydi ve ters yöne doğru penaltı yaptı.

Spor Toto Süperliga’nın 5. haftasında Kara Kartal, Ankaragücü’nün konuğu olacak. Dün BJK Nevzat Demir’de antrenman yapan Siyah Beyazlılar, maça hazırlıklarına devam etti. Her şey antrenör Valerien Ismael’in rehberliğinde antrenman, kondisyon ve taktik çalışma ile ilgili. Antrenman ısınma koşuları, pozisyon koşuları ve esnemelerle başlar ve pas ve taktik idmanlarla biter. Kapalı kapı eğitimi turbobet giriş ortalama 1sa30 sürdü.

Premier Lig ekiplerinden Everton’dan Blackhawks tarafından görev süresinin sonuna kadar kiralanan Dele Ali, takım için hazırlıklara başladı. Antrenmanlardaki neşeli görüntüsüyle dikkat çeken İngiliz yıldız, yarın Ankara Guju ile oynayacakları maçta da forma giyecek.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.